BOB1 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dziękuję wszystkim za super spotkanie. Dziękujemy z Marcinem za powrotny transport do chaty A na muzealników to faktycznie trzeba uważać 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dziękuję wszystkim za super spotkanie. Dziękujemy z Marcinem za powrotny transport do chaty A na muzealników to faktycznie trzeba uważać A i "Mikołaj" przyniósł prezent, którego się nie spodziewałeś???? żebyś widział swoją minę???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Faktycznie, pełen zaskok 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Ja również dziękuję za udany wieczór. Pozdrowienia dla wszystkich [emoji2] i do zobaczenia za rok a może nawet szybciej [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 było git a może i lepiej . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dzięki wielkie za spotkanie. Oby częściej. Andrzeju, wydaje mi się, że Twój kartonik został we wnęce za plecami Marcina. Przy tym stoliku, przy którym była relacja z tanecznych wybryków jednego typa nad Dadajem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandma Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) ....Zajrzałem to podobnego wątku, tylko że ze spotkania w dniu 30 grudnia 2018 roku, po to, aby zobaczyć, co wtedy napisałem.Nie chciałem się powtarzać, więc dziś posłużę się krótkimi fragmentami z książki Bolesława Prusa "Lalka".Fragmenty rozmowy, którą prowadzili fabrykant powozów pan Deklewski i radca Węgrowicz siedząc w renomowanej jadłodajni, gdzie spotykali się na wieczorną przekąskę cytuję poniżej.cyt " Józiu, przynieś no jeszcze piwa. A która to butelka?- Szósta, panie radco. Służę piorunem!... - odpowiadał Józio.- Już szósta?... Jak ten czas leci!... - mruczał radca Węgrowicz...........- Podaj no, Józiu, piwa. Która to?...- Siódma buteleczka, panie radco. Służę piorunem!- Już siódma?... Jak ten czas leci, jak ten czas leci............... Daj no, Józiu, piwa............. Józiu!...- Służę piorunem!... Jedzie ósma...- Ósma? - powtórzył radca - to być nie może. Zaraz... Przedtem była szósta, potem siódma... - mruczał zasłaniając twarz dłonią.- Może być, że ósma. Jak ten czas leci!..."Podobnie było też na wczorajszym spotkaniu. I wcale nie chodzi mi o ilość wypitych szklaneczek piwa,tylko o tzw. "strefę przyspieszonego czasu", która zaczyna wtedy panować. Czas przestaje być ważny i upływa niepostrzeżenie.Najważniejsi są ludzie, rozmowy i atmosfera tam panująca.Dziękuję za spotkanie Edytowane 28 Grudnia 2019 przez Jake 6 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dzięki wielkie za spotkanie. Oby częściej. Andrzeju, wydaje mi się, że Twój kartonik został we wnęce za plecami Marcina. Przy tym stoliku, przy którym była relacja z tanecznych wybryków jednego typa nad Dadajem.Dzięki ale niestety podobno nic tam nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) dzięki wszystkim za spotkanie. "Muzealnik" dał czadu na koniec Bob74 jak zawsze nie zawiódł i miał jakieś wynalazki, a i cytrynówka "Sławek Nikt" smaczna ale co było w Korsarzu zostaje w Korsarzu Edytowane 28 Grudnia 2019 przez silurus 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Ja nie miałem żadnej cytrynówki To jakiś teaser był tylko nie wiadomo czego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Ja nie miałem żadnej cytrynówki To jakiś teaser był tylko nie wiadomo czego no mówię o herbacie cytrynowej przecież 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Spotkanie i to dosłownie otwieralimy z Gżybkiem, konkretnie człowiek z obsługi otworzył podwoje sali.… a czas na spotkaniu szybko mijał, jak celnie opisał Kolega wyżej. Dużo śmiechu, ciekawych dyskusji, ,,on man show" w wykonaniu Roberta. Do podkręcenia atmosfery i ,,rozgadania" nieco również się przyczyniłem Dzięki za spotkanie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 ,,on man show" w wykonaniu Roberta.Nic dodać nic ująć :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S. Cios Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 I ja dołączam się do grona dziękujących. Kilka starych znajomości zostało odświeżonych, a nowych zawartych. Dla Admina: koniecznie musisz wprowadzić funkcję NIE LUBIE TEGO. No bo jak się odnieść do rezygnacji z udziału w spotkaniu? Przecież nie klikniemy LUBIE TO. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Dla Admina: koniecznie musisz wprowadzić funkcję NIE LUBIE TEGO. No bo jak się odnieść do rezygnacji z udziału w spotkaniu? Przecież nie klikniemy LUBIE TO. Zawsze można wybrać: Zgłoś . Wówczas moderator dowie się o absencji i wyciągnie surowe konsekwencje . A tak na poważnie, to żałuję, że mnie nie było na spotkaniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Nic dodać nic ująć :) ...nic specjalnego sobie nie przypominam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 ... lekka narkoza już działa? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Jak zwykle, jak zawsze, było super.Czemu tak rzadko spotykamy się twarzą w twarz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Bartku, chyba komunałem będzie stwierdzenie, że takie spotkania nas integrują. Z oddolnymi inicjatywami bywa w kratkę. A to brak czasu, a to praca, kłopoty z dojazdem, brak chętnych do organizacji. Może "zielona" część forum powinna nacisnąć mocniej. Tym bardziej, że każda impreza pod agendą j.pl jest murowanym sukcesem i przynosi mnóstwo frajdy. I po każdym spotkaniu powraca pytanie: dlaczego nie częściej? Przecież nie musi być knajpa, sala gimnastyczna, czy street fishing. Wystarczy ognisko, kilka czy kilkanaście osób, kilka godzin spędzonych razem w realu. Znamienne, że na wszystkich spotkaniach słyszałem wspomnienia ze zlotów, imprez i wspólnego wędkowania. To trwalsze i bardziej wartościowe niż klikanie w internecie. Na nim świat się nie kończy. Kto był ten wie. Poza tym więcej zaufania do siebie wzajemnie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Jak zwykle, jak zawsze, było super.Czemu tak rzadko spotykamy się twarzą w twarz? Bart z Tobą twarzą w twarz. Ciężki temat cieszę się że miałem tę okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Bart z Tobą twarzą w twarz. Ciężki temat cieszę się że miałem tę okazję. Ciężko na pewno nie, ale mogłoby być bardziej dyplomatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Twarzą w twarz to nie to samo, co "tete a tete" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi