Skocz do zawartości

Bloczki do tica Caiman

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie kupiłem tytułowa Tice pod trolling... Jest do tego świetna.... Podoba mi się terkotka... I wogole fajnie leży... Ale czasem trzeba czymś rzucić a nie tylko wypuszczać linkę... Niestety mam tylko dwa bloczki... I teraz pytanko... Gdzie można k u pić? Czy pasują od innego multika?

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

W swojej byłej 101R też miałem tylko 2. Rzucałem na jednym. Odpiąłem ten ostatni i nie dało się rzucać. W związku z tym śmiem twierdzić, iż są fabrycznie wyposażone tylko w dwa bloczki. Ale Ty Tomku zapewne masz model z dwójką z przodu. Znam trzech gości, którzy użytkowali Ticę w wielkości 200. Mifek, Suck one i Sołtys. może któryś się wypowie.

• Like 1

Tomek , z jednym bloczkiem z zamknietymi oczami rzucisz. Dwa bloczki to jak skręcone na maxa DC :)

Fabrycznie chyba ma gwiazdę na 6szt a dodatkowo dodają w zapasie razem z kluczykiem i podkładkami.

A gdybyś jednak potrzebował mimo wszystko to zapytaj Meme :)

Edytowane przez sucks_one

Coś na rzeczy jest. Caiman to specyficzna kontrukcja. Ja swoim rzucałem dość daleko, ale chciałem dalej. Zwolniłem ostatni bloczek i się nie dało. No, ale mój czyli 101 rzucał przynętami 7 cm na 3g główce. Chyba za dużo chciałem. Nie mniej jednak to wkurwiające ograniczenia. Moim zdaniem 200-setki są przeznaczone do zdecydowanie cięższych zadań. Takich bardzo poważnych. I mają tą swoją dolną, nie niską granicę.Do tego są stworzone.

Coś na rzeczy jest. Caiman to specyficzna kontrukcja. Ja swoim rzucałem dość daleko, ale chciałem dalej. Zwolniłem ostatni bloczek i się nie dało. No, ale mój czyli 101 rzucał przynętami 7 cm na 3g główce. Chyba za dużo chciałem. Nie mniej jednak to wkurwiające ograniczenia. Moim zdaniem 200-setki są przeznaczone do zdecydowanie cięższych zadań. Takich bardzo poważnych. I mają tą swoją dolną, nie niską granicę.Do tego są stworzone.

No u mnie pracuje w trollingu... Duże przynęty tylko...

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

No to coś jest nie tak z maszyną. Zapewne na ślimaku masz smar a nie oliwke ?

Miałem 101, 151 i 201 i w każdym z nich rzucanie z zamknietymi oczami z jednym bloczkiem. Docisk na "0".

Jak Hubert wspomniał może oliwa wpadła na gwiazde i bloczki nie wyskakuja ?