zetika16 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Panowie kupiłem tytułowa Tice pod trolling... Jest do tego świetna.... Podoba mi się terkotka... I wogole fajnie leży... Ale czasem trzeba czymś rzucić a nie tylko wypuszczać linkę... Niestety mam tylko dwa bloczki... I teraz pytanko... Gdzie można k u pić? Czy pasują od innego multika? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 W swojej byłej 101R też miałem tylko 2. Rzucałem na jednym. Odpiąłem ten ostatni i nie dało się rzucać. W związku z tym śmiem twierdzić, iż są fabrycznie wyposażone tylko w dwa bloczki. Ale Ty Tomku zapewne masz model z dwójką z przodu. Znam trzech gości, którzy użytkowali Ticę w wielkości 200. Mifek, Suck one i Sołtys. może któryś się wypowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Dokładnie. Mój to tica Caiman ct201 Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 (edytowane) Tomek , z jednym bloczkiem z zamknietymi oczami rzucisz. Dwa bloczki to jak skręcone na maxa DC Fabrycznie chyba ma gwiazdę na 6szt a dodatkowo dodają w zapasie razem z kluczykiem i podkładkami. A gdybyś jednak potrzebował mimo wszystko to zapytaj Meme Edytowane 27 Listopada 2019 przez sucks_one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 No powiem Ci że z dwoma miałem brody ostatnio.. To nie wiem co i jak... Może go nie ogarniam... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Może dostała Ci się oliwka na bieżnię/bloczki i hamulec nie działa tak jak powinien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Kurcze nie wiem.... U mnie w Abu garcia premier i stx nie ma takich cudów o brodach już daaaawno zapomniałem... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Coś na rzeczy jest. Caiman to specyficzna kontrukcja. Ja swoim rzucałem dość daleko, ale chciałem dalej. Zwolniłem ostatni bloczek i się nie dało. No, ale mój czyli 101 rzucał przynętami 7 cm na 3g główce. Chyba za dużo chciałem. Nie mniej jednak to wkurwiające ograniczenia. Moim zdaniem 200-setki są przeznaczone do zdecydowanie cięższych zadań. Takich bardzo poważnych. I mają tą swoją dolną, nie niską granicę.Do tego są stworzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Coś na rzeczy jest. Caiman to specyficzna kontrukcja. Ja swoim rzucałem dość daleko, ale chciałem dalej. Zwolniłem ostatni bloczek i się nie dało. No, ale mój czyli 101 rzucał przynętami 7 cm na 3g główce. Chyba za dużo chciałem. Nie mniej jednak to wkurwiające ograniczenia. Moim zdaniem 200-setki są przeznaczone do zdecydowanie cięższych zadań. Takich bardzo poważnych. I mają tą swoją dolną, nie niską granicę.Do tego są stworzone.No u mnie pracuje w trollingu... Duże przynęty tylko... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 No to coś jest nie tak z maszyną. Zapewne na ślimaku masz smar a nie oliwke ?Miałem 101, 151 i 201 i w każdym z nich rzucanie z zamknietymi oczami z jednym bloczkiem. Docisk na "0".Jak Hubert wspomniał może oliwa wpadła na gwiazde i bloczki nie wyskakuja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi