bielik Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam jestem nowy na tym forum i na przywitanie wstawie kilka swoich wobkow coniektorzy juz znaja wszystkie robione z lipy dlugosc okolo 5cm niektore oklejane materialem brokatowym niektore kalkomania oto one , , , , , , , , , troche edytowalem mam nadzieje ze teraz beda sie wyswietlaly pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam Kolego Dla nie Wobki są Bardzo fajne Oby tak dalej Czekam na kolejne fotki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witaj Bieliku, super wobki! gdybyś użył opcji ,,kod forum z imageshack, to by nie trzeba było klika na linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witaj!Pierwszy post trzeba było wpisać w dziale Powitanie na Jerkbait.pl Trochę tego jest,ale bardzo miło się ogląda.Pewnie jeszcze nie raz podrzucisz coś do pooglądania.Podobają mi się,ale jest tu wielu co robi takie cudeńka.Niech oni to ocenią według swego uznania. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 A według mojego uznania to kolega Bielik ma swój nie powtarzalny styl Oby tak dalej i liczę na coraz lepsze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 dobrze mi poszlo wstawianie fotek i widze jest zainteresowanie w temacie wiec dorzuce kilka nowych fotek wobki sa skuteczne na bzurce lowie glownie klenie jazie bolki pracuja drobno , , , , , , narazie styknie milego ogladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 oto kilka nowych tym razem piankowych wobkow , , , , , , , milego ogladania pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Piankowych? Szalejesz Panie, szalejesz I to wszystko też Twój standardowy rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 zgadza sie z pianki wkoncu sie udalo wszystko rozmair 5,5cm robione pod moje ulubione kleniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witaj!Kolejny zarażony woblerozą Sochaczewianin. Kto wie, może zrobi konkurencję Bonito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 narazie robie dla siebie i dla kilku znajomkow , gdzie mi tam do Boniciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witamy!Bardzo fajne wabiki wykonujesz.Spoko,że i tutaj będzie można je podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 witam oto kilka nowych propozycji jeszcze beda raz lakierowane oto one ... , , , , , to by bylo na tyle milego ogladania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Proponuje przejść na grubszy poliwęglan, stery są dość wypuszczone po za woblera. Może są solidne i się nie łamią ale dla wizualnego oka wędkarza solidniej wygląda grubszy poli. Woblery ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Na żywo wobki na prawdę pięknie się prezentują. Niedługo zobaczymy co potrafią nad wodą. DZIĘKI Kamil-solidna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 grubszy poliweglan naprawde nie jest potrzebny ten jest bardzo dobry i nie peka nie martwie sie o niego a dla oka to napewno lepiej wyglada ten niz grubszy wobki elegancko pracuja nie mam zamiaru nic zmieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 cos niecos wobki lowia zeby nibylo , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 No niestety Kamilu zaraz moderator poprosi o usunięcie fotki , przeczytaj dokładnie zasady zamieszczania zdjęć , dobra rada noś w kieszeni duży foliowy worek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Moderator prosi o zdjęcia na wysokim poziomie . Ryba nawet piękna położona na piachu wygląda statycznie i nieciekawie. W rękach wędkarza o wiele żywiej. Ja zacząłem sam sobie robić zdjęcia i wiem, że nie będzie to łatwo ale za to jaka frajda A co do panierki to już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Tak myslalem ze zaraz beda docinki ale co mi tam ja mam czyste sumienie lowie sam i niestety musze sbie jakos poradzic wole zrobic fotke slaba a szybko niz mam rybe wymeczyc , moje rybki wracaja szybko do wody w super kondycji, nie potrzebuje zadnych workow itp jak skasuja to skasuja trudno pozdrowki niebawem kolejna partia wobkow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Kolego, zauważyłem,że dość mocno się pienisz jeśli ktoś napisze Ci coś nie leżącego. Właśnie lubię to forum za jego zasady, czyste i jasne. Z przyjemnością ogląda się piękne ryby w dobrej scenerii, a i atmosfera jest bardzo dobra. To tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Też często łowię sam - można zrobić zdjęcie rybie w wodzie albo wziąć w rękę i cyknąć fotkę. Nie ma najmniejszego problemu - pozdrawiam i gratuluję i wobków i rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 nastepnym razem postaram sie o lepsze fotki popracuje nad tym , pozdrowionka , co do wobkow to powiem tyle nowa partia w tloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 nastepnym razem postaram sie o lepsze fotki popracuje nad tym (...)I o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi