martek Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Kamil jak zwykle dobra robota a i patrze kolorki ciekawe doszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Kamil jak zwykle dobra robota a i patrze kolorki ciekawe doszły dzieki Marcin no doszlo kilka tak jak ci opowiadalem ze niedlugo beda i wkoncu sie udalo pare ciekawych wzorkow ogarnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Witam dzis na 15 minutowym wypadzie w celu ustawienia kilku wobkow 3rybki sie oszukaly a ofiara owych rybek okazal sie tiniacz w nowym kolorku kokonka :-) wstawie najwiekszego z nich heheh bo 2 pozostale niewiele wieksze od przynety heeh chyba wieczorem pojade :-) Edytowane 26 Lipca 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Kolega Endzik22 podeslal wiec wrzuce wiem ze fotka juz widnieje w dziale jazie ale tu inna pozycja nie moglbym tego nie wstawic w swoim watku ...... wszak jasiek okazal sie wielbicielem mojego robactawa :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Bielik trzeba było obok zdjęcie łownego wobka pokazać - to byłaby dopiero reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 mi wystarczy jak dostane foto ze na mojego wobka to na mojego hhhe a tego lownego wobka zawsze moge zrobic hehheeh a jak twoje testy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Greku35 to twoje stadko........ jeszcze tylko ustawie i leca do ciebie.i ploteczka sdr-ek :-) wkrotce nowe kolorki pozdrawiam zagladajacychTen po prawej musi być kosą na pstrąga. Idealny na małe głębokie rzeczki w ktorych szybko trzeba zejść do dna. Kształt super. Śledze od jakiegoś czasu ten wątek, super woblery,gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Bardzo sie ciesze ze sie podobaja i oczywiscie zapraszam dalej do sledzenia bo beda nowosci hehhe , co do pstragow to niestety sam nie mam gdzie ich lowic ale wiem ze chlopaki polapali troche i na te sdrki i na tiniacze .... oczywiscie zawsze znajdzie sie cos na handelek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Marcinie ''RUDI75'' to twoja gromadka :-) Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Kamilu, masz bardzo ciekawe kalkomanie. Przyjrzałem im się dzisiaj z bliska (list), bardzo dobrze dobrane kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Spotkaliśmy się wczoraj nad rzeką, pomyśl nad nową, tonącą wersją tiniacza. Jak będą gotowe, daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam juz odlane 3 rozne wersje obciazenowe .....tylko wyskocze nad wode i przetestuje ktory najlepiej bedzie pracowal:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Spotkaliśmy się wczoraj nad rzeką, pomyśl nad nową, tonącą wersją tiniacza. Jak będą gotowe, daj znać.wersja tonaca przetestowana chodza lux mozemy sie dogadywav hehehJa dzis troche polazilem ogolnie klonkow ponad 20szt kilka tych fotogienicznych wrzuce , niestety przegralem z duuuza rybka :-( wedka wyladowala w krzakach hehehh dzisl ladnie walily na wobka oklejonego kalkomania konika polnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 c.d, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Koniki super ( rybcie oczywiście torze ), będą w moim następnym zamówieniu :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) zaden problem zrobi sie co bedziesz potrzebowal ;-) koniki daja rade heheh :-) jutro wysylam twoje stadko :-) Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 cierniczek i pstrazek takie cudaki z nowych kalkomani :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Swietne wobki. Musze sobie cos u ciebie zamowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 oczywiscie zapraszm zawsze cos sie znajdzie do handelku :-) dzis na rybkach tylko 3szt :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 I już widzę kolejne kalki idealne na wobki dla mnie. Jak dotrą z bieżącego zamówienia to jeszcze domówimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) i ja dzisiaj postanowiłem troszkę po testować wobki Kamila...okazało się,że mają potencjał i to nie mały była fajna ryba niestety za pozować do fotki nie chciała... trudno,czasem tak bywa... myślę,że kolejne wypady nad wodę przyniosą rybę,zwłaszcza,że już po dzisiejszym dniu widać,że wobki "smakują" klonkom... pzdr Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 super Krystian ze powalczyles wazne ze hol byl i wobki skuteczne beda i u ciebie :-) Marcin Rudi75 no pewnie ze sie znajda (strzebelki,pstrazki,juz sa)heheh twoje juz spakowane jutro do ciebie leca i do Dawida tez :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ostatnio odkrylem kilka fajnych rynienek i postanowilem nieco przerobic swojego kilerka na wersje sdr i mocno tonaca tak zeby w tych rynienkach bobrowal nieco glebiej niz klasyczna wersja :-) typowo sumowy wobek heheh choc na klenie :-) 3cm okolo 3g moze przekroczyc jak dojdzie kotwiczka to taki moj prototyp choc konstrukcja juz znana i sprawdzona ..... okleje go w lowny kolorek pokaze wam :-) i bede testowal oczywiscie jakas relacja tu sie pojawi :-) a jak sie spisze to standardowo kilka szt na handelek bedzie :-) oczywiscie pozdro dla zagladajacych ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Przesyłka dzisiaj do mnie doszła Jednak nie udało mi się odebrać, akurat w domu mnie nie było I dopiero jutro zobacze wobki Już się nie moge doczekać tych cudeniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ciekawy projekcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi