Skocz do zawartości

WOBLERY BIELIKA

bielik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dzis na 15 minutowym wypadzie w celu ustawienia kilku wobkow 3rybki sie oszukaly a ofiara owych rybek okazal sie tiniacz w nowym  kolorku kokonka :-) wstawie najwiekszego z nich heheh bo 2 pozostale niewiele wieksze od przynety heeh chyba wieczorem pojade :-) 

post-51532-0-02455600-1374839751_thumb.jpg

Edytowane przez bielik

Gość DAWIDspinn

Greku35 to twoje stadko........ jeszcze tylko ustawie i leca do ciebie.

i ploteczka sdr-ek :-) wkrotce nowe kolorki pozdrawiam zagladajacych

Ten po prawej musi być kosą na pstrąga. Idealny na małe głębokie rzeczki w ktorych szybko trzeba zejść do dna. Kształt super. Śledze od jakiegoś czasu ten wątek, super woblery,gratuluje :)

Bardzo sie ciesze ze sie podobaja i oczywiscie zapraszam dalej do sledzenia bo beda nowosci hehhe , co do pstragow to niestety sam nie mam gdzie ich lowic ale wiem ze chlopaki polapali troche i na te sdrki i na tiniacze .... oczywiscie zawsze znajdzie sie cos na handelek :-)

Spotkaliśmy się wczoraj nad rzeką, pomyśl nad nową, tonącą wersją tiniacza. Jak będą gotowe, daj znać.

wersja tonaca przetestowana chodza lux mozemy sie dogadywav heheh

Ja dzis troche polazilem ogolnie klonkow ponad 20szt kilka tych fotogienicznych wrzuce , niestety przegralem z duuuza rybka :-( wedka wyladowala w krzakach hehehh dzisl ladnie walily na wobka oklejonego kalkomania konika polnego 

post-51532-0-85900800-1375559990_thumb.jpg

post-51532-0-90669000-1375560252_thumb.jpg

i ja dzisiaj postanowiłem troszkę po testować wobki Kamila...okazało się,że mają potencjał i to nie mały ;) była fajna ryba niestety za pozować do fotki nie chciała... ;) trudno,czasem tak bywa... ;) myślę,że kolejne wypady nad wodę przyniosą rybę,zwłaszcza,że już po dzisiejszym dniu widać,że wobki "smakują" klonkom... :) pzdr

Edytowane przez krystiano1981r

Ostatnio odkrylem kilka fajnych rynienek i postanowilem nieco przerobic swojego kilerka na wersje sdr i mocno tonaca tak zeby w tych rynienkach bobrowal nieco glebiej niz klasyczna wersja  :-) typowo sumowy wobek heheh choc na klenie :-) 3cm okolo 3g moze przekroczyc jak dojdzie kotwiczka to taki moj prototyp choc konstrukcja juz znana i sprawdzona ..... okleje go w lowny kolorek pokaze wam :-) i bede testowal oczywiscie jakas relacja tu sie pojawi :-) a jak sie spisze to standardowo kilka szt na handelek bedzie :-) oczywiscie pozdro dla zagladajacych ;-)

post-51532-0-48026900-1375798795_thumb.jpg

• Like 1