Skocz do zawartości

WOBLERY BIELIKA

bielik

Rekomendowane odpowiedzi

Trafiłeś z tym sdr w moje gusta i estetyka tego z foto też do mnie przemawia. Już nie mogę się doczekać tych prototypów a widziałeś jakie spustoszenie robiły małe sdr-y  innego twórcy - myślę,że zagoszczą w moim pudełku na stałe.

Trafiłeś z tym sdr w moje gusta i estetyka tego z foto też do mnie przemawia. Już nie mogę się doczekać tych prototypów a widziałeś jakie spustoszenie robiły małe sdr-y  innego twórcy - myślę,że zagoszczą w moim pudełku na stałe.

to super bo troche tez o tobie myslalem robiac je heheh potestujemy zobaczymy jak sie spisza to partyjke ci podszykuje tylko dasz haslo :-) 

Mala partyjka na ukonczeniu wkleic stery i heja do wody :-) szkoda ze nie mam sprzety ktory by uchwycil te kolorki na grzbietach Marcin ''Rudi75" dzieki :-) wiesz co dobre hheheh pozdrawiam niebawem cos dorzuce w calosci malowanego :-) oczywiscie wobki lowia caly czas hehe

post-51532-0-79737500-1376585055_thumb.jpg

post-51532-0-80705400-1376585066_thumb.jpg

post-51532-0-66296100-1376585077_thumb.jpg

• Like 2

Gość DAWIDspinn

Testowałem dzisiaj pstragowe Sdrki. Jak dostałem je w ręce od razu wiedziałem że będą łowić, kolory były idealnie dobrane do moich małych pstrągowych rzeczek. Woblerki te to doskonałe rozwiązanie na małe głębokie rzeczki gdzie wykonuje się krótkie rzuty i trzeba sprowadzić przynęte od razu do dna.Woblery od razu starują i trzymają się nurtu, mają drobną regularną prace. Krótki test zaowocował kilkoma potokowcami do 35cm i tęczakiem z 4rką z przodu. Szkoda że już koniec sezonu gdybym dostał je wcześniej mogła by być niezła jazda :)

0fpw.jpg

aaaaaa :) wkoncu panie potestowales bardzo mnie cieszy ten fakt ze polowiles ..... no troche pozno sie zgadalismy ale jeszcze nie jeden sezon bedziemy wspolpracowac :-) zawsze ci cos podszykuje dla tych pieknych rybek :-) pozdrowionka oczywiscie i gratki za rybki :-)