RUDI75 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 A ja dziś wobki odebrałem, i co tu gadać, wobki wyrąbiste. Naklejki dobrane idealnie , teraz tylko testy nad wodą. Dzieki Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ciesze sie bardzo ze sie podobaja i oczywiscie czekam na relacje z testow:-) no i polamania hehe zawsze sluze pomoca ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 bielikPorządne woblerki robisz.Od dawna kalkomania jakoś"nie wpadała mi w oko",(No może poza salmiakami)Jednak Twoje jakoś do mnie przemawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 a dzieki powiem ci ze tak kalka na zywca to dopiero fajnie sie prezentuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Trafiłeś z tym sdr w moje gusta i estetyka tego z foto też do mnie przemawia. Już nie mogę się doczekać tych prototypów a widziałeś jakie spustoszenie robiły małe sdr-y innego twórcy - myślę,że zagoszczą w moim pudełku na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Trafiłeś z tym sdr w moje gusta i estetyka tego z foto też do mnie przemawia. Już nie mogę się doczekać tych prototypów a widziałeś jakie spustoszenie robiły małe sdr-y innego twórcy - myślę,że zagoszczą w moim pudełku na stałe.to super bo troche tez o tobie myslalem robiac je heheh potestujemy zobaczymy jak sie spisza to partyjke ci podszykuje tylko dasz haslo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 troche dorzuce foteczek bo kilka wobkow udalo sie wykonczyc :-) joker mam nadzieje ze o czachy sie nie obrazisz hehe nie moglem sie powstrzymac..... no i sdrki okleilem zeby w wekendzik potestowac :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dałoby się zaopiekować wobkiem z ostatniego zdjęcia ? Musi być na maksa fartowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 hehhe jak chcesz moge ci takiego zrobic to sie zaopiekujesz :-) hheeh zaden problem..... bo ten juz wlasciciela ma, tez mi sie zdaje ze klenie polubia ten klimat hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 ten z czachą jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 a ten z czacha to i rybki juz ma na koncie hehhe nie baly sie go kleniki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Kamilu, bawisz się i to jest najlepsze, nie stracisz pomysłów i nie zgnuśniejesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja bym reflektował na woblerka z 3 zdjęcia, górny z prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 oj pomyslow Robercie to nie brakuje hheheh jest jeszcze kilka ciekawych projektow no i super farby do mnie ida od Marcina'' Rudi75'' dzieki wielkie...... wiec kombinacji troche bedzie , a i wariackie wzory rowniez :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja bym reflektował na woblerka z 3 zdjęcia, górny z prawej strony zawsze idzie sie dogadac heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Pewnie tak też zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 He Kamil super te nowe wobki a i widze juz sdr-y masz cos dobiere do moich "koni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 konie odlozone heheh dasz haslo co potrzeba i sprawa zalatwiona :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Te sdr-y to dla mnie? O takie właśnie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Te sdr-y to dla mnie? O takie właśnie chodzi.tzn inne kolorki plotka i strzebelka jada do ciebie :-) jutro wysylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Mala partyjka na ukonczeniu wkleic stery i heja do wody :-) szkoda ze nie mam sprzety ktory by uchwycil te kolorki na grzbietach Marcin ''Rudi75" dzieki :-) wiesz co dobre hheheh pozdrawiam niebawem cos dorzuce w calosci malowanego :-) oczywiscie wobki lowia caly czas hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dobrze dobierasz kalkomanie, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 a dzieki Robercie szkoda ze nie widac tych kolorkow na zywca znacznie lepiej..... ale jeszcze to nie wszystkie wzorki :-) wkrotce nowe fotki :-) pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Testowałem dzisiaj pstragowe Sdrki. Jak dostałem je w ręce od razu wiedziałem że będą łowić, kolory były idealnie dobrane do moich małych pstrągowych rzeczek. Woblerki te to doskonałe rozwiązanie na małe głębokie rzeczki gdzie wykonuje się krótkie rzuty i trzeba sprowadzić przynęte od razu do dna.Woblery od razu starują i trzymają się nurtu, mają drobną regularną prace. Krótki test zaowocował kilkoma potokowcami do 35cm i tęczakiem z 4rką z przodu. Szkoda że już koniec sezonu gdybym dostał je wcześniej mogła by być niezła jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 aaaaaa wkoncu panie potestowales bardzo mnie cieszy ten fakt ze polowiles ..... no troche pozno sie zgadalismy ale jeszcze nie jeden sezon bedziemy wspolpracowac :-) zawsze ci cos podszykuje dla tych pieknych rybek :-) pozdrowionka oczywiscie i gratki za rybki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi