gajosik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dziś mogłem na spokojnie obejrzeć sobie Twoje wobki po powrocie z urlopowego plażingu świetna robota, jestem pewny że moim kleniom i pstrągalom posmakują. Jutro nadam przesyłeczkę z kleniówkami dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jeszcze raz dzięki za woblerki Na żywo prezentują się świetnie. Polecam Wszystkim wobki Bielika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Super panowie ze wobki sie podobaja no i jak zawsze polamania zycze :-) Paweł no czekam z niecierpliwoscia na twoje klenioweczki mam 3sztuki twoich wobkow w malowaniu Marcina wkleilem do nich stery i tez potestuje bedziemy w kontakcie :-) bedzie testing ;-) no i laming wedking hehheeh Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Dostalem te foteczki od Dawida(DAWIDspinn) i Artura (Endzik22) to jak nie pokazac sumek okazal sie wielbicielem 5,5cm mojego klasyka :-) pozdro dla lowcow :-) i zagladajacych Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 :-) Nie mogłem się powstrzymać właśnie wróciłem z urlopu a tam wyobraź sobie że co drugie słowo na plaży to plażing, smażing itp. Mam nadzieję że za rok ludzie znów będą się po prostu opalać Kamil bardzo fajny ten majowy z drugiej fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dzisiaj dotarły do mnie woblerki od Kamila i nie mogę się doczekać kiedy je przetestuję, zapowiadają się bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 troche polowilem dzis ... wkoncu udalo sie wyskoczyc szalu jesli chodzi o klonki nie bylo ale ze 4szt sie trafily , jazik ,jakies okonki ,szczupaczek wymiarek :-) no i bardzomily przylow w postaci bolka zabawa przednia z silnego nurtu na cienkiej zylce mialem zabawe heheh wszystkie wobki na mojego kilerka w wersji classic i sdr :-) bolka nie mierzylem bo za ta frajde ktora mi dal , szybko zostal uwolniony (tylko szyba fota i papa) pozdor dla zagladajacych i posiadaczy moich ''wandali'' hehehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Wielkie GRATTTTTTY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 No ja sie nie moge doczekac na dostawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Piękne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No ja sie nie moge doczekac na dostawe. no dostawa juz czeka :-) i na testy hehe bardzo jestem ciekaw co u ciebie polowia :-)Łukasz ,Dominik dzieki :-) postaram sie jeszcze conieco pokazac pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Troche musze odswiezyc temat bo zmyka hehehh kolorki moze nie nowe ale zatolowne hehhe no i 2 wersje malowane aero ten ciemniejszy motoroil bedzie kosil na bank no i klasyk perla z oliwkowo-czarnym niestety fotki nie pokazuja tego co na zywo ci ktorzy posiadaja moje woby wiedza o co chodzi :-) pozdrawiam oczywiscie zagladajacych :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No Kamil widzę że aero się spisuje. Super motoroil, nie myślałem że wyjdzie taki czad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 piękne cukiereczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 No Kamil widzę że aero się spisuje. Super motoroil, nie myślałem że wyjdzie taki czad .takich czadow jeszcze kilka bedzie hehehe troszke mniej czasu ostatnio ale zdradze mala tajemnice beda nowe kolorki :-) aaaaa i twoje militarne wersje rowniez sie pojawia :-) piękne cukiereczki dzieki cukiereczki dobre sa heheh strasznie nie lubia ryb i tocza z nimi zaciekle bitki hhehe oczywiscie wszystko na zasadach c&r choc nie jeden splawikowiec chcial moje rybki do wora :-( troche cukierkow jeszcze powstanie napewno beda na gieldzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 te okoniki mega wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jakiego aerografu używasz? Bo mam zamiar kupić ale szukami informacji jaki był by całkiem spoko za fajną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 kilka nowych kolorkow : pstrazek ( Dawid to z twojej fotki:-) , ) militarne klenioweczki , okonek w wersji 4cm do tej pory tylkomaluszki mialy takie ubranko :-) pozdro dla zagladajacych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Kamil fajne rarytaski A jak tam postępy nad troszke wiekszymi modelami na jesiennego grubszego zwierza(szczupaczka) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Hmm szczerze mowiac temat odstawie raczej na zime :-) ale bede informowal oczywiscie i jak tylko cos sie ruszy fotki powstawiam dzis na wiselce meldowaly sie kleniki i jaziki no i szczupaczki w wersjach akwariowych okonia dzis brak :-( wszystko walilo w tonace kilerki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Dziś dotarły do mnie wobki Kamila i jak zwykle, duża dokładność i realizm kalek, wykonanie na najwyższym poziomie. Wobki łowią super (mam już dość pokaźną zbieraninę wobków Kamila), tiniaki i garbuski rewelacja. No i co dla mnie jest bardzo ważne, od momentu złożenia zamówienia czeka się na wobki tylko około tygodnia.Polecam wszystkim, naprawdę warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Super Marcinie ze wszystko gra jak zawsze bedziemy dzialac heheh ze swojej strony moge zaprosic wszystkich chetnych do skladania zamowionek na privki zawsze cos sie ogarnie oczywiscie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Miałem się odezwać jak dotrą ale nie mam w zwyczaju chwalić dnia przed zachodem ., więc odzywam się dopiero teraz bo przetestowałem i jestem w szoku.. Kamilu, Kamilu, Kamilu. Napiszę tyle: 9 okoni w 15 minut. . W ogóle 18 okoni na zawodach i nie powiem by Tiniaczki nie zagrały tu pierwszych skrzypiec . W końcu mam kontakt z Jaziem i kleniem a ty lejesz Stary na me serce miód i oby Ci formy na długo starczyły bo jak się w końcu ludzie kapną co to za wobki to się chłopie nie obrobisz i ludzi zatrudnisz do pomocy . Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję i proszę o więcej. Może tym razem tych tonących?PozdrawiamMarcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ciesze sie bardzo ze wobki sie sprawdzily :-) Marcinie jak dasz haslo ze robimy tonace to robimy hheh zawsze sie cos ogarnie z tym nie ma problemu niebawem pokaze kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi