Skocz do zawartości

WOBLERY BIELIKA

bielik

Rekomendowane odpowiedzi

Super panowie ze wobki sie podobaja no i jak zawsze polamania zycze :-) Paweł no czekam z niecierpliwoscia na twoje klenioweczki mam 3sztuki twoich wobkow w malowaniu Marcina wkleilem do nich stery i tez potestuje bedziemy w kontakcie :-) bedzie testing ;-) no i laming wedking  hehheeh

post-51532-0-70889800-1377014112_thumb.jpg

post-51532-0-36783300-1377014123_thumb.jpg

Edytowane przez bielik

troche polowilem dzis ... wkoncu udalo sie wyskoczyc szalu jesli chodzi o klonki nie bylo ale ze 4szt sie trafily , jazik ,jakies okonki ,szczupaczek wymiarek :-) no i bardzomily przylow w postaci bolka zabawa przednia z silnego nurtu na cienkiej zylce mialem zabawe heheh wszystkie wobki na mojego kilerka w wersji classic i sdr :-) bolka nie mierzylem bo za ta frajde ktora mi dal , szybko zostal uwolniony (tylko szyba fota i papa)

pozdor dla zagladajacych i posiadaczy moich ''wandali'' hehehh 

post-51532-0-00414700-1377286185_thumb.jpg

post-51532-0-73716900-1377286194_thumb.jpg

post-51532-0-82469400-1377286204_thumb.jpg

Troche musze odswiezyc temat bo zmyka hehehh kolorki moze nie nowe ale zatolowne hehhe no i 2 wersje malowane aero ten ciemniejszy motoroil bedzie kosil na bank no i klasyk perla z oliwkowo-czarnym niestety fotki nie pokazuja tego co na zywo ci ktorzy posiadaja moje woby wiedza o co chodzi :-) pozdrawiam oczywiscie zagladajacych :-) 

post-51532-0-22753500-1377783376_thumb.jpg

post-51532-0-22132700-1377783380_thumb.jpg

post-51532-0-53801300-1377783391_thumb.jpg

post-51532-0-92874100-1377783462_thumb.jpg

No Kamil widzę że aero się spisuje. Super motoroil, nie myślałem że wyjdzie taki czad :D .

takich czadow jeszcze kilka bedzie hehehe troszke mniej czasu ostatnio ale zdradze mala tajemnice beda nowe kolorki :-) aaaaa i twoje militarne wersje rowniez sie pojawia :-)

piękne cukiereczki :)

dzieki cukiereczki dobre sa heheh strasznie nie lubia ryb i tocza z nimi zaciekle bitki hhehe oczywiscie wszystko na zasadach c&r choc nie jeden splawikowiec chcial moje rybki do wora :-( 

troche cukierkow jeszcze powstanie napewno beda na gieldzie pozdrawiam 

Hmm  szczerze mowiac temat odstawie raczej  na zime  :-) ale bede informowal oczywiscie i jak tylko cos sie ruszy fotki powstawiam dzis na wiselce meldowaly sie kleniki i jaziki no i szczupaczki w wersjach akwariowych okonia dzis brak :-( wszystko walilo w tonace kilerki :-) 

• 2 tygodnie później...

Dziś dotarły do mnie wobki Kamila i jak zwykle, duża dokładność i realizm kalek, wykonanie na najwyższym poziomie. Wobki łowią super (mam już dość pokaźną zbieraninę wobków Kamila), tiniaki i garbuski rewelacja. No i co dla mnie jest bardzo ważne, od momentu złożenia zamówienia czeka się na wobki tylko około tygodnia.

Polecam wszystkim, naprawdę warto. :)

• Like 1

Miałem się odezwać jak dotrą ale nie mam w zwyczaju chwalić dnia przed zachodem :D ., więc odzywam się dopiero teraz bo przetestowałem i jestem w szoku.. Kamilu, Kamilu, Kamilu. :D Napiszę tyle: 9 okoni w 15 minut. :D. W ogóle 18 okoni na zawodach i nie powiem by Tiniaczki nie zagrały tu pierwszych skrzypiec :D. W końcu mam kontakt z Jaziem i kleniem a ty lejesz Stary na me serce miód i oby Ci formy na długo starczyły bo jak się w końcu ludzie kapną co to za wobki to się chłopie nie obrobisz i ludzi zatrudnisz do pomocy :D. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję i proszę o więcej. Może tym razem tych tonących?

Pozdrawiam

Marcin

• Like 1