joker Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Kamilu w niedzielę na "Szczupaku" łowisz? Jest szansa, że się pojawię z Jackiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Powiem szczerze ze zawody i cale pzw olewam najdelikatniej mowiac choc zapewne mialbym tam niezla reklame , chociaz nie ukrywam ze fajnie byloby sie poznac z takim fachowcem jak ty..... a gdzie te igrzyska sie odbeda i w jakich godz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 O ile wiem, Jacek był na zawodach dwa razy. Pierwszy i ostatni. Daaawno temu Robert też już "od lat" jest wyleczony ze startowania. Więc chyba nie o "igrzyskach" była mowa Sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ja przeciez nie mowie ze Robert i Jacek jada na igrzyska hheeh poprostu zapytalem gdzie beda ...... :-) bo podjechalbym na pogaWedke :-) ja domyslam sie ze chlopaki tez maja podobny stosunek do zawodow i calej tej organizacji jaki mam ja .... ja nic nie mam do ludzi ktorzy biora w tym udzial zeby nikt nie poczul sie urazony :-) Januszu do ciebie tym bardziej nie mam pretensji hehee Robert jak cos pisz kiedy i gdzie to bedzie to jak cos postaram sie podjechac bym zobaczyl twoje konstrukcje na zywo :-) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 dawno mnie tu nie było widzę że Nasze wzory ładnie dają rade. Właśnie skończyłem kolejną porcję . Myślę już nad następnymi wzorami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 O ile wiem, Jacek był na zawodach dwa razy. Pierwszy i ostatni. Daaawno temu Robert też już "od lat" jest wyleczony ze startowania. Więc chyba nie o "igrzyskach" była mowa Sorry za OT. Janusz ma rację. Zawody są dla mnie jedynie dobrym pretekstem zabrania się nad Bzurę i zwodowania kilku jerków. A, że towarzyski typ jestem, to chętnie się wpiszę na listę startową. Dokładnie nie wiem gdzie zbiórka na "Szczupakau Bzury", chyba w Miszczewicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) ok a w jakich godzinach tam bedziesz ? wlasnie te wodowanie twoich jerkow interesuje mnie bardzo obserwuje temacik ale zobaczyc na zywo znacznie lepiej by bylo Edytowane 21 Września 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) Pozwole sobie o wklejenie pogladowej oferty moich wobkow bandziorki beda tonace i w wersji sdr , tak jakby ktos cos potrzebowal to teraz bedzie mial ulatwione zadanie :-) stala klientela wie o co chodzi a i nowi beda mieli latwiej :-) niebawem troche fotek powstawiam gotowych wobkow pozdrowionka Edytowane 21 Września 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Zbiórka jest o 6:00 rano, a potem szukać trzeba się nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Pozwole sobie o wklejenie pogladowej oferty moich wobkow Kamilu, nie wiem czy źle patrzę, które w kolory w twojej ofercie odpowiadają modelom jakie są zamieszczone obok z lewej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) fotki wobkow sa pogladowe np tego garbuska z fotki w ofercie nie mam a jesli chodzi o bandziorki to fotka gornego woba to kolor nr 1 pstrazka zielonego nie ma w ofercie o to chyba pytales co\\\\?a do ktorej godz tam bedziesz nad bzurka? Edytowane 21 Września 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) 1 fotka wobki dla kacperek993... druga fotka dla ryba7 ..... pstrazki dla odswiezenia tematu :-) no i osa heheh tym razem nie kalkomania a malowana aero :-) no i taka nowosc ktora wprowadzilem to stery z opisem T upolszczylem to bo moznabylo dac S hehhe ale wiadomo o co chodzi a dla uzytkownikow ulatwi wybor przynety z pudelek :-) oczywiscie Konrad jest tworca tych grawerek na sterach :-) UWAGA zakladajce stalki do maluszkow szczupaczki maja na nie smaka heheheh wczoraj kilka mi zjadly :-( okonki i niewielkie klonki nadal wspolpracuja.......niebawem cos dorzuce znowu........ jak zawsze pozdro dla zagladajacych i uzytkownikow moich wobkow :-) dla przyszlych uzytkownikow rowniez :-) Edytowane 22 Września 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 ten nowy pstrążek wygląda świetnie - szczególnie w większej wersji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) ciesze sie hhehe to ty zrobiles to ubranko hheehh ja tylko w nie ubralem wobka ....niebawem ogarne partyjke dla ciebie :-) Edytowane 23 Września 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dzisiaj w ramach testów na trasie aparat - obiektyw na szybko machnąłem 3 zdjęcia. Stwierdziliśmy że warto je tutaj pokazać bo ładnie odwzorowują szczegółowość kalek oraz wykonanie woblerków. Czekam na nowe wzory które Kamil dziś dostał i zrobię sesję w bardziej naturalnym środowisku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Oczywiscie partyjke zrobie i podesle :-) fotki sa mega fajowe tego pstraga to az sie chce zjesc heheheh zarcik taki nie jadam rybek :-Pbedzie jeszcze kilka fajnych wzorkow nie jedemu kopara opadnie tak jak mi wczoraj jak zobaczylem projekty hheheeh Edytowane 24 Września 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Wobki dotarły i muszę powiedzieć, że prezentują się dużo lepiej na żywo niż na zdjęciu. Niedługo testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Mateuszu, niezłe zdjęcia. Co to za szkiełko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Płyta kompaktowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 sesja na płycie udana, wobki mega fotogeniczne, szczególnie ten zielonkawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) szkiełko to Nikkor 24-70/2.8 ale to obiektyw typowo reportażowy Cały test polegał na tym że ten obiektyw podpięty pod pełną klatke ( D700 ) nie daje takiego odwzorowania. Podpiąłem go do D200 który nie jest pełną klatką. Ponieważ w nim mnożnik ogniskowej to ok 1,5 i od razu uzyskałem inne odwzorowanie. Płyta kompaktowa sprawdza się bardzo dobrze światło z lampy skierowanej w sufit odbija się od niego a następnie od płyty i oświetla brzuszek woblerka Prymitywne ale tyle miałem pod ręką Nie ma jak wyjść na dwór zrobić sesji bo ciągle pada Edytowane 24 Września 2013 przez matbe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Wobki dotarły i muszę powiedzieć, że prezentują się dużo lepiej na żywo niż na zdjęciu. Niedługo testy ciesze sie heheh zawsze mowie ze foty nie pokazuja tego co rece widza heheh no chyba ze Mateusz cyknie fote to nie ma h....... we wsi heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jako ze tamat daleko z tylu a kilka nowych opcji sie u mnie pojawilo to nie moge sie nie pochwalic :-) szczupakowe 7demki plywajace w testowych wersjach obciazeniowych ,kilka jeszcze nie polakierowanych... no i 2 familie pstragowa i okoniowa :-) milego ogladania i jak zawsze pozdrowienia dla zagladajacych, zamawiajacych i tajniakow :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Te z górnego rzędu wszystkie mi się podobają.Te dwie w środku super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 No Kamil.................................................... . Te dwie rodzinki genialne, chciałbym być ich opiekunem socjalnym . Podejrzewam że górnego karpika moja teściowa w galarecie na święta by widziała. Wielkie graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi