Skocz do zawartości

WOBLERY BIELIKA

bielik

Rekomendowane odpowiedzi

Ja przeciez nie mowie ze Robert i Jacek jada na igrzyska hheeh poprostu zapytalem gdzie beda ...... :-)  bo podjechalbym na pogaWedke :-) ja domyslam sie ze chlopaki tez maja podobny stosunek do zawodow i calej tej organizacji jaki mam ja .... ja nic nie mam do ludzi ktorzy biora w tym udzial zeby nikt nie poczul sie urazony :-) Januszu do ciebie tym bardziej nie mam pretensji hehee Robert jak cos pisz kiedy i gdzie to bedzie to jak cos postaram sie podjechac bym zobaczyl twoje konstrukcje na zywo :-) pozdrowionka

O ile wiem, Jacek był na zawodach dwa razy. Pierwszy i ostatni. Daaawno temu :)

Robert też już "od lat" jest wyleczony ze startowania. Więc chyba nie o "igrzyskach" była mowa ;)

Sorry za OT.

Janusz ma rację. Zawody są dla mnie jedynie dobrym pretekstem zabrania się nad Bzurę i zwodowania kilku jerków. A, że towarzyski typ jestem, to chętnie się wpiszę na listę startową. Dokładnie nie wiem gdzie zbiórka na "Szczupakau Bzury", chyba w Miszczewicach :)

Pozwole sobie o wklejenie pogladowej oferty moich wobkow bandziorki beda tonace i   w wersji sdr , tak jakby ktos cos potrzebowal to teraz bedzie mial ulatwione zadanie :-) stala klientela wie o co chodzi a i nowi beda mieli latwiej :-) niebawem troche fotek powstawiam gotowych wobkow pozdrowionka

post-51532-0-82600800-1379759764_thumb.jpg

post-51532-0-72264400-1379759785_thumb.jpg

Edytowane przez bielik

fotki wobkow sa pogladowe np tego garbuska z fotki w ofercie nie mam a jesli chodzi o bandziorki to fotka gornego woba to kolor nr 1 pstrazka zielonego nie ma w ofercie o to chyba pytales co\\\\?

a do ktorej godz tam bedziesz nad bzurka?

Edytowane przez bielik

1 fotka wobki dla kacperek993... druga fotka dla ryba7 ..... pstrazki dla odswiezenia tematu :-) no i osa heheh tym razem nie kalkomania a malowana aero :-) no i taka nowosc ktora wprowadzilem to stery z opisem T upolszczylem to bo moznabylo dac S hehhe ale wiadomo o co chodzi a dla uzytkownikow ulatwi wybor przynety z pudelek :-) oczywiscie Konrad jest tworca tych grawerek na sterach   :-)    UWAGA  zakladajce stalki do maluszkow szczupaczki maja na nie smaka heheheh wczoraj kilka mi zjadly :-(  okonki i niewielkie klonki nadal wspolpracuja.......

niebawem cos dorzuce znowu........ 

jak zawsze pozdro dla zagladajacych i uzytkownikow moich wobkow :-) dla przyszlych uzytkownikow rowniez :-)

post-51532-0-58511000-1379859191_thumb.jpg

post-51532-0-74772900-1379859240_thumb.jpg

post-51532-0-15492800-1379859288_thumb.jpg

post-51532-0-90753900-1379859314_thumb.jpg

post-51532-0-36600300-1379859344_thumb.jpg

Edytowane przez bielik

Dzisiaj w ramach testów na trasie aparat - obiektyw na szybko machnąłem 3 zdjęcia. Stwierdziliśmy że warto je tutaj pokazać bo ładnie odwzorowują szczegółowość kalek oraz wykonanie woblerków. Czekam na nowe wzory które Kamil dziś dostał i zrobię sesję w bardziej naturalnym środowisku :) Pozdrawiam

wdng.jpg

v7kb.jpg

qwb8.jpg

Oczywiscie partyjke zrobie i podesle :-) fotki sa mega fajowe tego pstraga to az sie chce zjesc heheheh zarcik taki nie jadam rybek :-P

bedzie jeszcze kilka fajnych wzorkow nie jedemu kopara opadnie tak jak mi wczoraj jak zobaczylem projekty hheheeh

Edytowane przez bielik

szkiełko to Nikkor 24-70/2.8 ale to obiektyw typowo reportażowy :D Cały test polegał na tym że ten obiektyw podpięty pod pełną klatke ( D700 ) nie daje takiego odwzorowania. Podpiąłem go do D200 który nie jest pełną klatką. Ponieważ w nim mnożnik ogniskowej to ok 1,5 i od razu uzyskałem inne odwzorowanie. 

Płyta kompaktowa sprawdza się bardzo dobrze :) światło z lampy skierowanej w sufit odbija się od niego a następnie od płyty i oświetla brzuszek woblerka :D Prymitywne ale tyle miałem pod ręką :) Nie ma jak wyjść na dwór zrobić sesji bo ciągle pada

Edytowane przez matbe
  • Like 1

Wobki dotarły i muszę powiedzieć, że prezentują się dużo lepiej na żywo niż na zdjęciu. Niedługo testy :)

ciesze sie heheh zawsze  mowie ze foty nie pokazuja tego co rece widza heheh no chyba ze Mateusz cyknie fote to nie ma h.......  we wsi heheh

• 3 tygodnie później...

Jako ze tamat daleko z tylu a kilka nowych opcji sie u mnie pojawilo to nie moge sie nie pochwalic :-) szczupakowe 7demki plywajace w testowych wersjach obciazeniowych ,kilka jeszcze nie polakierowanych... no i 2 familie pstragowa i okoniowa :-) milego ogladania i jak zawsze pozdrowienia dla zagladajacych, zamawiajacych i tajniakow :-)  

post-51532-0-43095800-1381501924_thumb.jpg

post-51532-0-30130200-1381501939_thumb.jpg

post-51532-0-27991500-1381501963_thumb.jpg

post-51532-0-21499200-1381501974_thumb.jpg

post-51532-0-00731000-1381501985_thumb.jpg

post-51532-0-14117300-1381502006_thumb.jpg

• Like 1