RUDI75 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Kamil, ale żeś pojechał z tym ostatnimi wobaskami. Ja też takie chce, buuuuuu............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Te wymiatają Kamil To pierwsze wzory jeszcze drukowane na papierze ale uwierz mi ze wymiataly :-) sporo klusek dostal ten kolor model.... Mati wielkie dzieki super robota pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Zdecydowanie prętnik pretnik.jpg co nie zmienia faktu że wobki ładniutkie A ja obstawiam Zagrzebke Rachowa Kamil trafiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Pawle powiem ci szczerze ze nie wiem Mateo mial wene i to on jest autorem tej kalki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Dopiero dziś włączyłem kompa.Kamil ekstra,bardzo ładne.Kamilku tylko wiesz jakie jest moje motto? Wygięty i pulsujący kij. Mam nadzieję że w sobotę powyginamy patyki na jaziach lub kleniach. Edytowane 6 Listopada 2013 przez wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Dopiero dziś włączyłem kompa.Kamil ekstra,bardzo ładne.Kamilku tylko wiesz jakie jest moje motto? Wygięty i pulsujący kij. Mam nadzieję że w sobotę powyginamy patyki na jaziach lub kleniach.Masz racje Jacku kij musi sie giac hehe po to robimy wobki i inne wynalazki..... a w sobote polazimy koniecznie..... miejscowka jest bardzo dobra na jesienne klonki moze jakis profesorek i tam siedzi kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Specjalnie na sobote przygotowuje sobie partyjke probna garbuski w wersji glebiej schodzacej ... chcialbym zeby bobrowaly tak jak bonitko 3,5centa zobaczymy jak nie beda chcialy moich zawsze mozna zalozyc boniciaka :-)nastepna fotka ukazuje jak garbusek zmienil sie w smukla rybke :-) wobki sa w 2 wersjach plywajaca i tonaca ale to sa wobki na wiosne no i glowaczyk tez potestuje w sobote moze zejdzie tam gdzie klenie zimuja :-)Joker chyba sie nie obrazisz o te czszeczki ? latem juz polowily a teraz pokaze wam chyba do wiezienia mnie nie wsadza za te czachy ? to tylko na wlasny uzytek sam dla siebie je mam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jak jest miejscówka jest i riba :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Wkoncu sie doczekalem firmowego logosa jak sie widzi? mysle nad tym aby takie logo bylo rowniez na wobaskach :-) Mati wielka dziekowa Edytowane 7 Listopada 2013 przez bielik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 zapewne skorzystam :-) oczywiscie odwdziecze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Te Panie Bielik dawaj machniom takowe naszywki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Te Panie Bielik dawaj machniom takowe naszywki .pomysle nad tym rozwiazaniem ale Marek podsunal mi bardzo ciekawy pomysl wykorzystania tego loga i chyba pokombinuje z tym pomyslem napewno pokaze to rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Jestem tez za takimi naszywkami.Kamil wobki superasne a moje juz dociebie dolecialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 dolecialy dolecialy super robotka Łukasz dziekowa oczywiscie poruszylem ten temat w twoim watku gizmo jest mega ladny jak beda naszywki to oczywiscie dostaniecie panowie plus jeszcze kilka osob stalej klienteli dostanie..... ale to przemysle ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Fajne to logo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Nieduzy ale sie trafil na bandziora sdrka w plytszej rynience zas w glebszym miejscu trafil sie klonek na boniciaczka 3,5. Zdjęcie usunięte - nie zgodne z regulaminem . http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Nieduzy ale sie trafil na bandziora sdrka w plytszej rynience zas w glebszym miejscu trafil sie klonek na boniciaczka 3,5Kamil dlaczego nie sfotografowałeś reszty jaśków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 tego ladniejszego nie zrobilem fotki bo zassal gleboko i troche niefotogieniczny sie zrobil widziales sam ... ale byl i zlowiony na boniciaczka a drugiego klonka zaraz foteczke ci pykne ale wywala pewnie chociaz w watku autorskim moze ujdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Kamilku, dzięki za zamówione wabidła, doleciały całe i zdrowe, śliczne precjoza. Niestety, te kleniowe bedą musiały leżingować w pudełingach do nowego sezonu. Brak czasu na polowania za kleniem... Niemniej, czekam na nowe wzorki, kształty... Puste przegródki w pudełkach czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Logo klimaciarskie. Sam obrazek moglby byc baza dla woblerowych oczek choc widac cokolwiek byloby pewnie dopiero w duzych wobkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Cześć szkoda że nie poczęstowałeś mnie woblerkiem tym dłuższym jutro będę na Bzurze to kilka razy za jaziem bym cisnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Arku zawsze do uslug dajesz haslo i robimy :-) Pawel dzieki za opinie wsumie myslalem nad opcja zeby dac kalkomanie a na nia naniesc to logo tez na zasadzie kalki tylko to narazie pomysl.... Jacku hmmmmmm nie pomyslalem nad tym zeby cie czestowac tym modelem ale milo ze tak napisales a ja obiecuje poprawe jutro sie widzimy w takim razie :-) pamietaj wiesz o czym ... pozdrowki beda niebawem nowe kalki wiec wstawie pochwale sie a i pomaluje conieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Kamil napisz jeszcze jutro do mnie bo zaponę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Zabierz już pomalowanego w tym podkładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi