Skocz do zawartości

WOBLERY BIELIKA

bielik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam musze troche odswiezyc bo temat daleko a to ostatnie zamowionko wykonczone wiec mozna wstawic :-) plus 2 nowe kolorki do siodemki szczupakowej  , no i oczywiscie moje powiedzmy katalogi z naniesionym logosem ... 

Arku teraz biore sie za twoja partyjke :-)

oczywiscie pozdrowki dla zagladajacych i stalej klienteli

post-51532-0-65448000-1385292898_thumb.jpg

post-51532-0-12348200-1385292908_thumb.jpg

post-51532-0-06214900-1385292917_thumb.jpg

post-51532-0-16971100-1385292929_thumb.jpg

post-51532-0-79686000-1385292940_thumb.jpg

post-51532-0-78165900-1385292955_thumb.jpg

• Like 3

No i na mnie przyszla pora, dawno nie lowilem kleni tymbardziej ze stan wody na ktorej je lowilem jest teraz o 2 metry podniesiony do tego plynie kawa z mlekiem.Starym indianskim sposobem zaczalem szukac w googlach jakis malych rzeczek, i znalazlem :) dzis testowalem woblery bielika.Powiem ze sa rewelacyjne.Chcialem sprawdzic jak pracuje rzut i usmiech na twarzy, nawet nie zauwazylem przeplywajacego klenia, za to on zauwazyl smakolyk, szybkie podejscie i...i wyrwalem mu wobka z pyska.Dawno nie widzialem takiej kluchy a juz wcale nie spodziewalem sie w ciurki gdzie woda po kolana a miejscami jakis dolek badz rynienka.I wlasnie w takiej rynience poprowadzilem, siadlo piekne grube 50cm jedno sie spielo,nastepnie siadl okolo 40stak ale rowniez nawial oraz niewymiarowy szczupak :) .Woblery miazga :) Jak mi sie uda zrobic jakis wypad na rybki to pewnie zagoszcze w watku poniewaz napewno bede pracowaly :) pzdr

https://www.youtube.com/watch?v=BVv5tm0KdpM

post-50872-0-18264300-1385576065_thumb.jpg

post-50872-0-48234100-1385576066_thumb.jpg

grunwald fajny Ci on... :D już faktycznie myślałem,że "zdradziłeś" kleksy na rzecz "innego" drapieżnika... :D

klasę wobków potwierdzam jak Kolega wyżej.... :)

ps...mój kret w Sochaczewie donosi,że Kamil szykuje coś extra,klenie i jazie bójcie się........... :D :D :D

Bardzo mnie cieszy oj bardzo gratki za piekne rybki no wkoncu Panie wrociles do lowienia  klusek :)  mi o tej porze to tylko ogladac twoje fotki zostalo bo 50tki to teraz raczej nie wydrepcze   :angry:   no cos tam podszykuje  niebawem kilka testowych rozesle to sami ocenicie  :D

• Like 1

Krystiano to twoje piateczki no i robale tez wrzuce zgodnie z umowa :-) nie prezentowalem go jeszcze ale nalezy zapoznac forumowiczow z tym modelem , choc ksztalt dobrze znany nie ukrywam ze nabylem  mrowe Tomyego aby miec jako wzor.... wystrugalem zagłodzona wersje Tomkowej mrowy rozmiar tj dlugosc  3cm jest wychudzona no i smukla a praca hmmm dla mnie fajna schodzi okolo 50cm wazy w okolicach 2g....  z rybami jeszcze jej nie mialem kiedy skonfrontowac .... ale jak tylko zrobi sie cieplo bedzie konfrontacja i relacja.... kilka osob pyta mnie kiedy cos wrzuce na gielde .... odp w okolicach poniedzialku cos wrzuce bedzie zestawik roznych modeli....

post-51532-0-20428300-1386352230_thumb.jpg

post-51532-0-79210000-1386352236_thumb.jpg

• Like 1

Świetna robota Kamil... :D Na testy mrówy przyjdzie nam troszkę poczekać (chyba ;) ) ale "piąteczce" szansę dam już po 18 grudnia jak tylko wrócę do kraju... :lol: Mam nadzieję,że coś "białego" uda się skusić w czasie testów.tzn pracę wobka znam bo mam,ale bardziej mi chodzi o same ryby (żeby były w upatrzonych miejscówkach) no i aurę... ;) :) Kamil dzięki za super woby... :)

• Like 1

Mikołaj i do mnie wczoraj zawitał ;-)

Paczka mała, ale ważne to co w środku...

Bielikowe maluchy mi podarował, takie jak chciałem, jak żywe, było ich jak zwykle więcej niż sobie zamarzyłem ;-)

Kamil, nie wiedziałem, że masz układy w dalekiej Laponii ;-)

Wielkie dzięki i myśle, że Święty już Ci przekazał co na gwiazdke chciałbym otrzymać :-D

Kamilo, taka mała podpowiedź, prośba...

Gdybyś na brzuszkach, pod lakierem swoich woblerów dawał oznaczenie T- tonące, P- pływające.

Mam już troche Twoich maluchów, pomieszane są troche, a nad wodą taka literka dużo by dawała w plontaninie modeli, kolorów i kotwiczek ;-)