bielik Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam musze troche odswiezyc bo temat daleko a to ostatnie zamowionko wykonczone wiec mozna wstawic :-) plus 2 nowe kolorki do siodemki szczupakowej , no i oczywiscie moje powiedzmy katalogi z naniesionym logosem ... Arku teraz biore sie za twoja partyjke :-) oczywiscie pozdrowki dla zagladajacych i stalej klienteli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ech Kamil, cudeńka . Ostatnio rzadko coś wstawiasz, ale jak już to wymiatasz na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 No i na mnie przyszla pora, dawno nie lowilem kleni tymbardziej ze stan wody na ktorej je lowilem jest teraz o 2 metry podniesiony do tego plynie kawa z mlekiem.Starym indianskim sposobem zaczalem szukac w googlach jakis malych rzeczek, i znalazlem dzis testowalem woblery bielika.Powiem ze sa rewelacyjne.Chcialem sprawdzic jak pracuje rzut i usmiech na twarzy, nawet nie zauwazylem przeplywajacego klenia, za to on zauwazyl smakolyk, szybkie podejscie i...i wyrwalem mu wobka z pyska.Dawno nie widzialem takiej kluchy a juz wcale nie spodziewalem sie w ciurki gdzie woda po kolana a miejscami jakis dolek badz rynienka.I wlasnie w takiej rynience poprowadzilem, siadlo piekne grube 50cm jedno sie spielo,nastepnie siadl okolo 40stak ale rowniez nawial oraz niewymiarowy szczupak .Woblery miazga Jak mi sie uda zrobic jakis wypad na rybki to pewnie zagoszcze w watku poniewaz napewno bede pracowaly pzdrhttps://www.youtube.com/watch?v=BVv5tm0KdpM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 grunwald fajny Ci on... już faktycznie myślałem,że "zdradziłeś" kleksy na rzecz "innego" drapieżnika... klasę wobków potwierdzam jak Kolega wyżej.... ps...mój kret w Sochaczewie donosi,że Kamil szykuje coś extra,klenie i jazie bójcie się........... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Aj probowalem z innymi drapieznikami ale chyba tylko klenie mnie lubia.Byc byly ale nie zachwycaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Bardzo mnie cieszy oj bardzo gratki za piekne rybki no wkoncu Panie wrociles do lowienia klusek mi o tej porze to tylko ogladac twoje fotki zostalo bo 50tki to teraz raczej nie wydrepcze no cos tam podszykuje niebawem kilka testowych rozesle to sami ocenicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Kamil jak coś uszykuje to na setkę skuteczne i cacuśne . Niektórzy to mają toto w genach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Czekam Kamilu na swoje zamówienie, a w głowie rodzi się już kolejne. ;-)Grzej już formy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Arku zamowionko juz tylko dostanie stery i w pon leci do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Kamil masz coś na jutrzejsze rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Cos tam zawsze w pudelkach sie znajdzie aby pogoda wmiare byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dzisiejszy wypad na klenie przyniosl jednego grubasa, drugi puknal i odplynal (ladny byl:) ) nazbieralo sie gapiow jak rybe holowalem i robilem foty wiec klenie sie wymeldowaly.http://www.youtube.com/watch?v=pyj4nUKks54&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 zlow klenika na bielika to mi wymysliles super haslo ciesze sie jak cholera ..... bielikow sie zrobi zawsze dasz tylko haslo i juz dzialam piane leje, oklejam i wysylam ..... fajnie zassal gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wobki sa super i sa lowne moze uda sie za niedlugo wyskoczyc nad wode to mam nadzieje pojawic sie w Twoim watku Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 No ja mam nadzieje ze pojawisz sie tu jeszcze nie raz polamania zycze i czekam na kolejne relacje z niecierpliwoscia.. pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Krystiano to twoje piateczki no i robale tez wrzuce zgodnie z umowa :-) nie prezentowalem go jeszcze ale nalezy zapoznac forumowiczow z tym modelem , choc ksztalt dobrze znany nie ukrywam ze nabylem mrowe Tomyego aby miec jako wzor.... wystrugalem zagłodzona wersje Tomkowej mrowy rozmiar tj dlugosc 3cm jest wychudzona no i smukla a praca hmmm dla mnie fajna schodzi okolo 50cm wazy w okolicach 2g.... z rybami jeszcze jej nie mialem kiedy skonfrontowac .... ale jak tylko zrobi sie cieplo bedzie konfrontacja i relacja.... kilka osob pyta mnie kiedy cos wrzuce na gielde .... odp w okolicach poniedzialku cos wrzuce bedzie zestawik roznych modeli.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Świetna robota Kamil... Na testy mrówy przyjdzie nam troszkę poczekać (chyba ) ale "piąteczce" szansę dam już po 18 grudnia jak tylko wrócę do kraju... Mam nadzieję,że coś "białego" uda się skusić w czasie testów.tzn pracę wobka znam bo mam,ale bardziej mi chodzi o same ryby (żeby były w upatrzonych miejscówkach) no i aurę... Kamil dzięki za super woby... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Mikołaj i do mnie wczoraj zawitał ;-)Paczka mała, ale ważne to co w środku... Bielikowe maluchy mi podarował, takie jak chciałem, jak żywe, było ich jak zwykle więcej niż sobie zamarzyłem ;-)Kamil, nie wiedziałem, że masz układy w dalekiej Laponii ;-)Wielkie dzięki i myśle, że Święty już Ci przekazał co na gwiazdke chciałbym otrzymać :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jasna sprawa Arku juz zanotowane baaaa nawet juz sie odlewaja wszystko bedzie zgodnie z ustaleniami pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Kamilu ten niebieski w paseczki i okonek wyżej to tez kalko? Czy pędzelkiem malowałeś? Wygadają rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Pawle to tez kalko tylko te robale maluje a ciesze sie ze sie podobaja staram sie jak moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jeżeli to kalko te efekt jest w pyte Myślałem że malowane ręcznie, nie sadziłem że przy kalko można uzyskać taki efekt, szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 dzieki Pawle no wlasnie dlatego kalka jest w pyte tam opcji jest wiele dlatego jest to moj ulubiony material z ktorego nigdy nie zrezygnuje a nowe wzorki beda oj beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Kamilo, taka mała podpowiedź, prośba...Gdybyś na brzuszkach, pod lakierem swoich woblerów dawał oznaczenie T- tonące, P- pływające.Mam już troche Twoich maluchów, pomieszane są troche, a nad wodą taka literka dużo by dawała w plontaninie modeli, kolorów i kotwiczek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Kamil , paczka dotarła z Twoimi woblerami . Powiem tak : kawał dobrej roboty Swietne wykonanie , co do pracy to nie zdązyłem sprawdzić , ale wydają się naprawde zacne.Jeszcze raz dzięki .POZDRAWIAM ! Bryka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi