Skocz do zawartości

WOBLERY BIELIKA

bielik

Rekomendowane odpowiedzi

Kamilo, taka mała podpowiedź, prośba...

Gdybyś na brzuszkach, pod lakierem swoich woblerów dawał oznaczenie T- tonące, P- pływające.

Mam już troche Twoich maluchów, pomieszane są troche, a nad wodą taka literka dużo by dawała w plontaninie modeli, kolorów i kotwiczek ;-)

zalatwi sie ten temat zaden problem fakt bedzie latwiej przy twojej gromadzie moich wyrobow to ja sie nie dziwie :)

Kamil , paczka dotarła z Twoimi woblerami . Powiem tak : kawał dobrej roboty ;)

Swietne wykonanie , co do pracy to nie zdązyłem sprawdzić , ale wydają się naprawde zacne.

Jeszcze raz dzięki .

POZDRAWIAM ! Bryka !

superancko ze sie podobaja ryby tez zaklepaly te konstrukcje no sam zobaczysz pozdrowionka

No motywacja super dzieki za foteczki no taka rybka o tej porze cieszy mnie niesamowicie.... piane leje formy kombinuje troche malo czasu ale niebawem foteczki wrzuce beda nowe kombinacje :)  poki co zamowionek troche jest i pochlania mi to troche czasu ale zmienie to  ;)  pozdrowionka

kilka nowych opcji troche zabawy z robalami oraz nowa wersja siodemeczki taka ktora glebiej zejdzie stery wkrotce dotra  ;) te siodemecki to dla ciebie Karol  :)  nowe projekty sa narazie w glowie bedzie napewno cos 4cm oraz nowy ksztalt 5cm moze jakis mniejszy glutek tez zagosci musze skonczyc wieksze zamowionko i biore sie za robote pozdrowki dla zagladajacych :D

post-51532-0-59978700-1388084462_thumb.jpg

post-51532-0-12765600-1388084469_thumb.jpg

• Like 4

ciesze sie ze praca ci odpowiada ryby tez beda  :) teraz troche trudniejszy temat ale sa i trafiaja sie warto grzebac ;)  a ja wczoraj foremke zrobilem na maluszka 2,5cm moze byc kosa ale bede raczej to malowal w tym wypadku kalkomanie odstawie na bok.... to bedzie taka kijaneczka wkrotce pokaze wam pozdro i Szczęśliwego Nowego Roku!

wykonczona nowa piateczka wczoraj testowalem ja na pstragach niestety bez efektu ale za to dzis wiem ze model ten dostal krotkiego pstrazka co mnie jako tworce cieszy niesamowicie... no i skonczone glebiej bobrujace siodemki w modnych  :) kolorkach B)   Konrad dziekowka za sterki pozdrowki

post-51532-0-23829700-1389460943_thumb.jpg

post-51532-0-36959400-1389460949_thumb.jpg

Edytowane przez bielik
  • Like 4

• 2 tygodnie później...

Ryby akwariowe i mnie nie raz inspirowały do dekorowania woblerów.  :lol:

powiem ci Robert ze mam nadzieje ze opcje akwariowe oprocz nas zaciekawia rowniez ryby bedzie to taka nowosc dla nich  :D

a tymczasem kilka nowych opcji bo temat spadl ze ciezko go bylo znalezc  B)

nowe ''piony'' w sprawdzonych barwach te na fotkach sa wolno tonace ale beda tez plywaki ...... jakies tam testowe pstrazki juz polowila ta konstrukcja takie dostalem cynki od ludzi testujacych 

oczywiscie pozdrobienia dla zagladajacych  ;)

post-51532-0-73110700-1390316169_thumb.jpg

post-51532-0-90023700-1390316177_thumb.jpg

post-51532-0-05528500-1390316182_thumb.jpg

post-51532-0-95441200-1390316184_thumb.jpg

• Like 1