bielik Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Kamilo, taka mała podpowiedź, prośba...Gdybyś na brzuszkach, pod lakierem swoich woblerów dawał oznaczenie T- tonące, P- pływające.Mam już troche Twoich maluchów, pomieszane są troche, a nad wodą taka literka dużo by dawała w plontaninie modeli, kolorów i kotwiczek ;-)zalatwi sie ten temat zaden problem fakt bedzie latwiej przy twojej gromadzie moich wyrobow to ja sie nie dziwie Kamil , paczka dotarła z Twoimi woblerami . Powiem tak : kawał dobrej roboty Swietne wykonanie , co do pracy to nie zdązyłem sprawdzić , ale wydają się naprawde zacne. Jeszcze raz dzięki . POZDRAWIAM ! Bryka !superancko ze sie podobaja ryby tez zaklepaly te konstrukcje no sam zobaczysz pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Fakt wobków jest od groma, jedynka z przodu jest napewno ;-)Więc niewątpliwie byłoby to ułatwienie ;-)Z góry dzięki za to udogodnienie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kamil nic nie piszesz, nic nie strugasz piany nie lejesz to zeby cie zmotywowac to takie 55cm na Twoje cudo udalo sie zlowic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 No motywacja super dzieki za foteczki no taka rybka o tej porze cieszy mnie niesamowicie.... piane leje formy kombinuje troche malo czasu ale niebawem foteczki wrzuce beda nowe kombinacje poki co zamowionek troche jest i pochlania mi to troche czasu ale zmienie to pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dzis juz chyba ostatni raz w tym sezonie probowalem sil z kleniami, bieliki pokazaly klase 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witku dziekoweczka klase to ty pokazujesz a bieliki sa poprostu skuteczne pozdrowienia i wesolych swiat zycze tobie jak i innym uzytkownikom moich wobkow i wszystkim co tu zagladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Rowniez wszytskiego najlepszego Wesolych i Pogodnych Swiat i sukcesow nad woda jak i podczas nowych projektow w nadchodzacym 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) dziekoweczka a projekciki juz sie robia przewiduje kilka nowosci.....niebawem powstawiam troche foteczek Edytowane 23 Grudnia 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 kilka nowych opcji troche zabawy z robalami oraz nowa wersja siodemeczki taka ktora glebiej zejdzie stery wkrotce dotra te siodemecki to dla ciebie Karol nowe projekty sa narazie w glowie bedzie napewno cos 4cm oraz nowy ksztalt 5cm moze jakis mniejszy glutek tez zagosci musze skonczyc wieksze zamowionko i biore sie za robote pozdrowki dla zagladajacych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 O to chodziło Kamil super jest tak jak chciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 i lux takze jak tylko stery dostane ustawie wobki i leca do ciebie tak jak jestesmy ugadani..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Wobki jak zwykle kosiory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 wyskoczylem dzis na ustawke no i trafil mi sie ladny klusek na zakonczenie sezonu rybke oszukal tonacy garbusek w barwach okonka. mialem jeszcze dwa branka ale podejrzewam ze jazie skubaly 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Piękny . Pozazdrościć tylko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Bzurka czy Wisełka ???? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 bzurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 siema Kamil,znalazłem ostatnio chwilkę aby "zwodować" wobki,które mi wysłałeś... powiem jedno,świetne są i tyle... po nowym roku ruszam na dłuższe łowy... ps.Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 ciesze sie ze praca ci odpowiada ryby tez beda teraz troche trudniejszy temat ale sa i trafiaja sie warto grzebac a ja wczoraj foremke zrobilem na maluszka 2,5cm moze byc kosa ale bede raczej to malowal w tym wypadku kalkomanie odstawie na bok.... to bedzie taka kijaneczka wkrotce pokaze wam pozdro i Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 nowy rok to i nowe modele 2,5cm i 5cm niebawem wstawie wiecej wykonczonych wersjii..... w tym tyg przejda testy .... pozdro dla zagladajacych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wobki rewelka, ale 5cm powala. Niebawem dostaniesz paczuszkę ode mnie to liczę że pokarzesz już pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 no jasne ze pokaze jak zawsze Marcinie musze troche z obciazeniem pokombinowac coby byla fajowa praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) wykonczona nowa piateczka wczoraj testowalem ja na pstragach niestety bez efektu ale za to dzis wiem ze model ten dostal krotkiego pstrazka co mnie jako tworce cieszy niesamowicie... no i skonczone glebiej bobrujace siodemki w modnych kolorkach Konrad dziekowka za sterki pozdrowki Edytowane 11 Stycznia 2014 przez bielik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 potwierdzam ! , mam je u siebie w pudełku , Kamil robi "ŻYWE" woblery :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ryby akwariowe i mnie nie raz inspirowały do dekorowania woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ryby akwariowe i mnie nie raz inspirowały do dekorowania woblerów. powiem ci Robert ze mam nadzieje ze opcje akwariowe oprocz nas zaciekawia rowniez ryby bedzie to taka nowosc dla nich a tymczasem kilka nowych opcji bo temat spadl ze ciezko go bylo znalezc nowe ''piony'' w sprawdzonych barwach te na fotkach sa wolno tonace ale beda tez plywaki ...... jakies tam testowe pstrazki juz polowila ta konstrukcja takie dostalem cynki od ludzi testujacych oczywiscie pozdrobienia dla zagladajacych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi