BARENZ Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 wykonczona nowa piateczka wczoraj testowalem ja na pstragach niestety bez efektu ale za to dzis wiem ze model ten dostal krotkiego pstrazka co mnie jako tworce cieszy niesamowicie... no i skonczone glebiej bobrujace siodemki w modnych kolorkach Konrad dziekowka za sterki pozdrowkiNo Kamil ten z pierwszej fotki bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 troche mi sie pomnozyly w ostatnim czasie no i stare modele po delikatnym tuningu a to oczy a to kalka troche edytowana czasu mniej ale robota idzie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Dobra robota Kamil ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 A gdzie mi tam Michal do twoich wyczynow ja zwykly piankowy rzemieslnik niebawem mam nadzieje ze pokaze kilka nowych ciekawostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Kamil to na co czekasz :-) bierz się do roboty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 ano Maćku nie ma wyjscia zeby nie zostac w tyle trzeba brac sie do roboty wkrotce nowe opcje glownie kolorystyczne bo modeli styknie poki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 troche mi sie pomnozyly w ostatnim czasie no i stare modele po delikatnym tuningu a to oczy a to kalka troche edytowana czasu mniej ale robota idzie Aleś poszedł po bandzie Kamilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 zainspirowany malowankami piotro82 i ja cos podmalowalem oczywiscie wzorujac sie na malowankach Piotrka a moze jakis pstrazek w tym sezonie sie jeszcze uwiesi a co pozdro dla zagladaczy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Coś cicho tu Działasz coś ? Masz już nową kolorystykę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 caly czas dzialam narazie koncze kilka zamowien i bede czesciej zagladal no i fotki oczywiscie tez beda .... co do nowej kolorystyki jeszcze temat w lesie ale bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Kilka wobkow ostatnio wykonczonych .... dla tych ktorzy pytaja i dla tych co mysla ze nic sie nie dzieje poki co nic nowego nie planuje jesli chodzi o modele chociaz strugnalem sobie bolenioweczke i pochwalic sie nalezy nowa zabawka ktora pomoze mi w malowankach Marcin dzieks za podpowiedz aero bardzo fajny i niedrogi stary niestety padl na polu walki wkoncu bzurka plynie i mam nadzieje ze niebawem beda fotki rybek.... .pozdro dla zagladajacych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ładniutkie Kamil jak zawsze... Gdybyś tak ze dwie,trzy mrówy miał to chętnie przytulę,bo ta jedna taka samotna jest... :whistling: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Krystian dajesz tylko haslo i juz leca do ciebie ile tylko sobie zarzyczysz dla ciebie zawsze beda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Krystian dajesz tylko haslo i juz leca do ciebie ile tylko sobie zarzyczysz dla ciebie zawsze beda Szybko,konkretnie i na temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 "pojechałeś" Kamil , , napisz coś o wymiarach i gramaturach , gratulacje za wykon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Macku 1 ten zielony taka nowosc ma 2,5cm wagowo okolo 1,5-2g mroweczki 3cm rowniez okolo 2g plywajace smukla wersja wyrobow Tomyegonowa ''piatka'' dlugosc wiadomo 5cm waga okolo 3-3,5greszta wyrobow ma opis na 13 stronce Krystian sam wiesz ze ze mna to krotka pilka maja byc i sa heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Mówiłem Kamil,że mrówa będzie łowić... Dwie rybki z kilku dzisiejszych,które "mój" czarnuszek skusił do brania...Po powrocie odezwę się znów po kilka sztuk.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 brawo Krystian ciesze sie bardzo sam poki co nie mam czasu na polowy dlatego twoje rybki podwojnie ciesza jak cos dawaj znac i juz dzialamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 No fajnie..... a dla mnie kilka mrów się znajdzie??????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 cos tam kiedys sie zrobi poki co po mrowki kolejka mala sie zrobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Kolejna rybka na "czarnuszka" Kamil.... ;)Kleń mierzył 53cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 luxus Krystian widze mrowa u ciebie kosi zdrowo ja wczoraj tez trafilem klonka niestety fotka nie nadaje sie do publikacji heheh mi wzial na bandziorka sdrka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 No widzę już gdzie Krystian nabył te mrówy żart sam mi powiedział.Kamil potrzebował bym kilka sztuk jak możesz to podeślij PW. A co tylko on ma łowić :ph34r: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 No widzę już gdzie Krystian nabył te mrówy żart sam mi powiedział.Kamil potrzebował bym kilka sztuk jak możesz to podeślij PW. A co tylko on ma łowić :ph34r:Będziesz Pan zadowolony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Będziesz Pan zadowolony.... no koniecznie innej opcji nie ma juz z Sebastianem jestesmy dogadani a jak tam Krystian u ciebie juz na wyjezdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi