krystiano1981r Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 no koniecznie innej opcji nie ma juz z Sebastianem jestesmy dogadani a jak tam Krystian u ciebie juz na wyjezdzie?Delikatnie mi się odwlekło,ale nie za wiele bo w sobotę rano ruszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 e to do soboty jeszcze ze 2 kabany trafisz? sam musze troche wyskoczyc wedeczke potestowac niebawem wrzuce troche foteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) e to do soboty jeszcze ze 2 kabany trafisz? sam musze troche wyskoczyc wedeczke potestowac niebawem wrzuce troche foteczek A właśnie miałem pytać o tego patyka...Coś kręciłeś "sam" czy z masowej produkcji..? Nad wodę nie wyskoczę już bo trzeba troszkę z rodzinka pobyć no i do wyjazdu się przygotować... Edytowane 13 Marca 2014 przez krystiano1981r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 mhxa sobie zrobilem a raczej w fishingrod zmontowany 2,70 3-10 do moich przynet lux sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 wczoraj na godzinke wyskoczyc sie udalo i 5szt trafione niestety fotkami nie zablysne bo to glutki byly 30 ale agresywne brania ze srodka kilerem okazala sie 5sdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 troche udalo sie polazic 2 rybki oszukane na fotce ta wieksza ladnie zasala bandyte obydwa branka na ten wobek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 bandziorek w sdr-ce ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 dokladnie Macku takie tez robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 no to co Ty nic nie "pucujesz" się ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Macku to juz w zeszlym sezonie bylo testowane dobra konstrukcja na glebsze rynienki jak bedziesz potrzebowal wystarczy haslo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 dzis rowniez bandyta skuteczny jedna ryba zwiala z kija ogolnie branka dosc zdecydowane 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 dzis rowniez bandyta skuteczny jedna ryba zwiala z kija ogolnie branka dosc zdecydowane Kamil wstawiłbyś jakieś fajne foto tego "Bandyty"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 juz wstawiam fotke ryba mala pewnie skasuja ale chodzi o wobka . Skoro wiesz , że skasują to dlaczego łamiesz regulamin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 juz wstawiam fotke ryba mala pewnie skasuja ale chodzi o wobka . Skoro wiesz , że skasują to dlaczego łamiesz regulamin ?Samego woba Kamil wstaw.... Masz pewnie gdzieś na kompie foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 taka mala edycje zrobilem conieco moze i bedzie widac na kompie wlasnie oprocz tego nic nie mam dzis chyba znowu skocze , 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 A jaka wielkosc tego wobka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 3cm okolo 2,5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Fotki od Sławka nowy model 2,5cm polowil 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale ładna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ładna rybka.. Ja już się nie mogę doczekać a tu jeszcze prawie dwa tygodnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 oj zgodze sie Panowie gratki Sławku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ładna rybka.. Ja już się nie mogę doczekać a tu jeszcze prawie dwa tygodnie.. Krystian wracaj bo wobki do testów dotarły ;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 a ja czekam Panowie na relacje z tych testow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Bardzo fajny ryb^^ ;D teraz to nikt nie powinien mieć wątpliwości, że ryby żreją bieliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 3cm okolo 2,5g A na jaką głębokość schodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi