bielik Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 A na jaką głębokość schodzi ?tam gdzie stoja ryby 1,5metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 pierwsza foteczka podeslana przez Sławka a jazik moja zdobycz wsciekle zerzarl bandziorka lipa jest z kleniami nie moge ich namierzyc niebawem wrzuce troche fotek wobkow 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 wobki doszly robiaa wrazenieee ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 wobki doszly robiaa wrazenieee ; )cieszy mnie to bardzo czekam na relacje z wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 maly pakiecik na pstragowy wypad w zeszly piatek na ten model ladnie reagowaly zobaczymy teraz jak sie spisza narazie sama mlodziez sie wieszala 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Pieknie Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Super to wygląda, trzeba sie bedzie do Ciebie odezwać. Jak głęboko zejdą? Wysyłane z mojego HTC Legend za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) okolo 1,5metra zejda i sa one tonace wiec jeszcze troche utona pstragi je polubily bez 2 zdan zawsze zapraszam do wspolpracy Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Genialne są, w dodatku takie barwy najlepiej sprawdzają się na górskich rzekach, nie wiem jak jest na nizinnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 na nizinnych rzeczkach daja rade klenie u mnie wala w nie bez wahania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Na Pilicy i Wiśle świetnie mi się sprawdzały wobki bielika Niedługo znów coś zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 I ja od początku sezonu nie narzekam na wyroby kolegi Kamila.Wczoraj Kluch życia siadł na bandziorka...Cwaniak po jakiejś minucie wyciągania żyłki wpakował się w korzenie zatopionej wierzby.Tyle go widziałem...Nie ma co, Twoje maluchy Kamilu mieszają ostro. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 ciesze sie ze i u was sie spisuja a to jeszcze nie koniec latem pokaza swoj orli pazur Arku musisz tam zajrzec po niego za pare dni moze bedzie znowu glodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 dzis z Markiem testowalismy piateczki sdrki kilka kropkow sie trafilo wiekszosc maluszki z jednym wyjatkiem gratulacje Marku podebranie tej rybki bylo dla mnie przyjemnoscia ..... na nastepnej wyprawie moze ja go trafie bo rybka oczywiscie plywa dalej 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Piękny pstrągal! teraz to już chyba nikt nie powinien mieć wątpliwości co do łowności Twoich woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 teraz to już chyba nikt nie powinien mieć wątpliwości co do łowności Twoich woblerów A ktoś kiedyś miał takowe...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 I co najwazniejsze Kamil, Twoje woblery lowia.Bez zbednej wazeliny Twoje wyroby powinny byc w pudelku kazdego, kto lowi klenie, o tych moge napisac bo na nie lowilem.A mam w pudelkach duzo sklepowych jak i hand made wyrobow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Kamilu na Twoje woby wyjechało ostatnio sporo pstrągów, ale myślę ,że do końca sezonu jeszcze ładnie połowimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 W poniedziałek po opłaceniu składek rozpocząłem sezon, na końcu zestawu zawisł Kamila bandziorek w kolorze konik polny i w trzecim/czwartym rzucie łup i siedzi klenio, co prawda taki pod 35 ale pierwsza ryba sezonu zaliczona. Łowiąc z kolegą miałem o wiele więcej brań na "Bieliki" niż kolega który łowił na różnej maści przynęty Łowne są skubańce, co widać na powyższych fotkach. P.S Kamil będę pewnie sępił w niedalekiej przyszłości, zrobimy jakiś machniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 A ktoś kiedyś miał takowe...? dobre pytanie Krystian Witku dobrze to powiedziales heheh no ty je dobrze przetestowalesMarku no jasne ze polowimy to dopiero poczatek wedrowek kabany przeciez tam czekaja w tygodniu na bank ruszymy pozdroweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 W poniedziałek po opłaceniu składek rozpocząłem sezon, na końcu zestawu zawisł Kamila bandziorek w kolorze konik polny i w trzecim/czwartym rzucie łup i siedzi klenio, co prawda taki pod 35 ale pierwsza ryba sezonu zaliczona. Łowiąc z kolegą miałem o wiele więcej brań na "Bieliki" niż kolega który łowił na różnej maści przynęty Łowne są skubańce, co widać na powyższych fotkach. P.S Kamil będę pewnie sępił w niedalekiej przyszłości, zrobimy jakiś machniom a bardzo chetnie Tomku machniem sie :)dawaj tylko haslo i dzialamy ciesze sie ze i ty rozpoczeles sezon na moj wyrob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 dzis z Markiem testowalismy piateczki sdrki kilka kropkow sie trafilo wiekszosc maluszki z jednym wyjatkiem gratulacje Marku podebranie tej rybki bylo dla mnie przyjemnoscia ..... na nastepnej wyprawie moze ja go trafie bo rybka oczywiscie plywa dalej Piękna ryba Marku ,naprawdę.Najpiękniejsze jest to że ta ryba pływa dalej i Ci się należała za upór -brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Piękna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 3 nowe kolorki i sprawdzony w pstragowych bojach kolorek cierniczek polowil do tej pory najwiecej ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Cyknij jak możesz fotki w świetle dziennym. Nic na nich nie widać (na komórce). Zapowiadają sie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi