Skocz do zawartości

WOBLERY BIELIKA

bielik

Rekomendowane odpowiedzi

Cyknij jak możesz fotki w świetle dziennym. Nic na nich nie widać (na komórce). Zapowiadają sie ciekawie :)

te moze beda lepsze niestety sprzetu lepszego brak  ;)ale foty robione za dnia

W piątek na cierniczka sdr wyjąłem fajnego kropka. Zdjęcia robione w pośpiechu wyszły fatalnie i nie nadają się do wklejenia. Cierniczek to jest to na wiosenne pstrążki.

szkoda Marku ale jeszcze bardziej szkoda ze nie wyjechales z tym kabanem co ci wzial na 5,5cm pstrazka ale nadrobi sie  :)juz partyjke szykuje na nastepne testy :)

ostatniego troche ztuningowalem siatka na grzbiecie za namowa Sławka no i fajnie to wyszlo i ladnie widac przy sciaganiu

post-51532-0-56336300-1397984520_thumb.jpg

post-51532-0-29010500-1397984527_thumb.jpg

post-51532-0-35968200-1397984531_thumb.jpg

post-51532-0-34761700-1397984534_thumb.jpg

post-51532-0-21814200-1397984538_thumb.jpg

• Like 4

ciesze sie i gratuluje .... ladna rybka,  tymbardziej cieszy ze sam chwilowo obrazilem sie na klenie na rzecz pstrazkow :) okazow niema ale sztukowo wiecej juz polowilem niz kleni w tym sezonie... ale wychodze tego kabana nie ma bata...

to teraz musisz uwazac jak masz ostatniego.... wiesz zawsze dajesz haslo i sie zrobi  ;) u mie formy nie stygna nawet dzis troche porobilem przy dyngusie :D

post-51532-0-31807800-1398100699_thumb.jpg

• Like 1

ciesze sie i gratuluje .... ladna rybka,  tymbardziej cieszy ze sam chwilowo obrazilem sie na klenie na rzecz pstrazkow :) okazow niema ale sztukowo wiecej juz polowilem niz kleni w tym sezonie... ale wychodze tego kabana nie ma bata...

to teraz musisz uwazac jak masz ostatniego.... wiesz zawsze dajesz haslo i sie zrobi  ;) u mie formy nie stygna nawet dzis troche porobilem przy dyngusie :D

Niezła kompania Kamilo ;)

Szczególnie ta oficerka z lewej strony :P

A żebyś wiedział stary, że zaglądają tylko Ty do nich nie zaglądasz. Się obraził czy jak? :P

a za co mialbym sie obrazac Marcinie ja tez zagladam ajakze :) conieco tam nieraz napisze jak cos wpadnie w oko , a niekiedy to poprostu nie chce sie :( jak kazdemu bym mial pisac to bym limit postow wyczerpal i jeszcze z forum by wyrzucili :(

fotka od Sławka klusek ladny a i jeszcze trafil sie jako przylow szczuply 90+ na 5sdrka ale fotki nie dam bo nie wolno :P oczywiscie rybki smigaja dalej  :)

post-51532-0-21274300-1398628540_thumb.jpg

• Like 1

ciesze sie tak jakbym sam go trafil :)  sdrki dobre na wszystkie rybki

w tym sezonie maja juz ladne klenie, pstragi ,jaziki, no i osobiscie trafila mi sie brzana w tamtym tygodniu spacer niekiepski mi urzadzila, Sławek mial szczuplego 90 no i kilka bolkow tez juz zasmakowalo oczywiscie wszystkie te rybki byly niespodziankami przy kleniowaniu czy tez pstragowaniu i plywaja oczywiscie dalej :)

bardzo jestem happy z tej konstrukcjii zreszta nie tylko z tej ;)

• Like 1