Maro1947 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 W piątek na cierniczka sdr wyjąłem fajnego kropka. Zdjęcia robione w pośpiechu wyszły fatalnie i nie nadają się do wklejenia. Cierniczek to jest to na wiosenne pstrążki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Cyknij jak możesz fotki w świetle dziennym. Nic na nich nie widać (na komórce). Zapowiadają sie ciekawie te moze beda lepsze niestety sprzetu lepszego brak ;)ale foty robione za dnia W piątek na cierniczka sdr wyjąłem fajnego kropka. Zdjęcia robione w pośpiechu wyszły fatalnie i nie nadają się do wklejenia. Cierniczek to jest to na wiosenne pstrążki.szkoda Marku ale jeszcze bardziej szkoda ze nie wyjechales z tym kabanem co ci wzial na 5,5cm pstrazka ale nadrobi sie :)juz partyjke szykuje na nastepne testy ostatniego troche ztuningowalem siatka na grzbiecie za namowa Sławka no i fajnie to wyszlo i ladnie widac przy sciaganiu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 A mowił ze beda łowić i tak sie stało 45 cm Szczęścia na Garbuska. Jeden minus to ze te 2 co zamowiłem juz oba urwane ale wobki zacne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 ciesze sie i gratuluje .... ladna rybka, tymbardziej cieszy ze sam chwilowo obrazilem sie na klenie na rzecz pstrazkow okazow niema ale sztukowo wiecej juz polowilem niz kleni w tym sezonie... ale wychodze tego kabana nie ma bata...to teraz musisz uwazac jak masz ostatniego.... wiesz zawsze dajesz haslo i sie zrobi u mie formy nie stygna nawet dzis troche porobilem przy dyngusie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Noooo wyglądają elegancko !!! co raz lepiej Kamilu ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 dziekoweczka teraz Mateo biore sie za twoja partyjke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Aktualnie nie mam zadnego garbuska , ale bede sie cos odzywal niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 oczywiscie zapraszam dawaj cynk i dzialamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 ciesze sie i gratuluje .... ladna rybka, tymbardziej cieszy ze sam chwilowo obrazilem sie na klenie na rzecz pstrazkow okazow niema ale sztukowo wiecej juz polowilem niz kleni w tym sezonie... ale wychodze tego kabana nie ma bata...to teraz musisz uwazac jak masz ostatniego.... wiesz zawsze dajesz haslo i sie zrobi u mie formy nie stygna nawet dzis troche porobilem przy dyngusie Niezła kompania Kamilo Szczególnie ta oficerka z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) http://jerkbait.pl/uploads/monthly_09_2013/post-51532-0-58511000-1379859191.jpg Dziś dopiero miałem okazję je przetestować.. Obiecane foto, rybka z czwórką z przodu Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez ryba7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 super dziekoweczka za foteczke i gratki, ciesze sie ze i u ciebie polowil bandyta pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Sorry, nie wytrzymałem."dziekoweczka", "foteczkę", "gratki", "pozdrowki" - a ja Cię Kamil za mężczyznę miałem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 hahahh no dobrze powiedziane Januszu ogolnie inaczej bym to powiedzial ale wiazaloby sie to z kolejnymi ostrzezeniami .... dobrze ze napisales jednak widze ze sporo ludzi zaglada i interesuje ich moja robota pozdr.....O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 A żebyś wiedział stary, że zaglądają tylko Ty do nich nie zaglądasz. Się obraził czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 A żebyś wiedział stary, że zaglądają tylko Ty do nich nie zaglądasz. Się obraził czy jak? a za co mialbym sie obrazac Marcinie ja tez zagladam ajakze conieco tam nieraz napisze jak cos wpadnie w oko , a niekiedy to poprostu nie chce sie jak kazdemu bym mial pisac to bym limit postow wyczerpal i jeszcze z forum by wyrzucili fotka od Sławka klusek ladny a i jeszcze trafil sie jako przylow szczuply 90+ na 5sdrka ale fotki nie dam bo nie wolno oczywiscie rybki smigaja dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ładny kleniak No to dobrze Kamilo bo już myślałem, że "coś się stało się" Najważniejsze , że woby łowią i są wyniki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 otototo chodzi heheh musza lowic ..... e tam nic sie nie stalo chociaz ostatnio lep mi pozszywali ale jest git ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 I łowią!!!;-)Wczorajszy PB padł na Piątke SDR.Uzbrojony tylko w tylną kotwiczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 ciesze sie tak jakbym sam go trafil sdrki dobre na wszystkie rybkiw tym sezonie maja juz ladne klenie, pstragi ,jaziki, no i osobiscie trafila mi sie brzana w tamtym tygodniu spacer niekiepski mi urzadzila, Sławek mial szczuplego 90 no i kilka bolkow tez juz zasmakowalo oczywiscie wszystkie te rybki byly niespodziankami przy kleniowaniu czy tez pstragowaniu i plywaja oczywiscie dalej bardzo jestem happy z tej konstrukcjii zreszta nie tylko z tej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 owadozercapolakomil sie na bandyte oske 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Z jakiej to wody Kamilu ? Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 z Bzurki mily przylowik przy kleniowaniuswoja droga nowy kijek spisuje sie elegancko niby do 10g ale pan bolek wyjechal i brzanka okolo trojeczki wiadomo spacer byl ale z patyka jestem zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Mam taki sam kijek Kamil i z tej samej pracowni. Wiem co to za kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Mam taki sam kijek Kamil i z tej samej pracowni. Wiem co to za kosa to teraz robiles?dzis przy ustawianiu taki sie uwiesil wczoraj byl tez nieco mniejszy ale znaczy ze klonki sie ruszyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Kamilu a co to za kijka testowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi