Zanderix Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Hej! Kilkanaście dni temu podczas spaceru za kropkami wyjąłem swoim wyczepiaczem czyjegoś urwanego wobka z rzeki - oglądam i myślę " ... zacna robota" puściłem go na swoim kiju " ... hmm ? fajnie chodzi" . Zostawiłem w tamtych konarach swojego, ale "wymiana" mi jak najbardziej pasowała Zwiedzam dział Lurebuilding i oto znalazłem Autora tego cacka Bielik - gratuluję rękodzieła - masz naprawdę rękę do tworzenia przynęt. Teraz mieszka w moich przegródkach - ciekawe jak długo ? :) poniżej nowy lokator PZDRZanderix 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) pawle to mhx symbolu nie pamietam ale napisze wieczorkiem dokladnie ale wyrzut do 10g dl 2,75 Hej! Kilkanaście dni temu podczas spaceru za kropkami wyjąłem swoim wyczepiaczem czyjegoś urwanego wobka z rzeki - oglądam i myślę " ... zacna robota" puściłem go na swoim kiju " ... hmm ? fajnie chodzi" . Zostawiłem w tamtych konarach swojego, ale "wymiana" mi jak najbardziej pasowała Zwiedzam dział Lurebuilding i oto znalazłem Autora tego cacka Bielik - gratuluję rękodzieła - masz naprawdę rękę do tworzenia przynęt. Teraz mieszka w moich przegródkach - ciekawe jak długo ? :) poniżej nowy lokator bielik.jpg PZDRZanderixale akcja bardzo sie ciesze ze podoba sie moj wyrob .... po podgietym oczku do gory chyba wiem kto mogl go stracic mysle ze cos na niego trafisz i nieoczekiwany gosc bedzie twoim nowym kilerkiem a jaka to rzeczka byla? Edytowane 6 Maja 2014 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 MHX ST-1141. Tylko mój ma 2,90 dł. Cw identyczne.Kosa nieziemska Paweł. . Mam też ST- 1203 CW. 7-21 g. dl.3,05 - Jest fajny ale 1141 jest naprawdę bajkowy . Kamil: Robiłem mniej więcej w tym samym czasie co Ty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witaj Kamil woblerki dotarły, jeśli w połowie są tak łowne jak wyglądają to już jestem szcześliwy są SUPER , dzięki za gratis jeśli coś godnego się uczepi podeśle fotkę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witaj Kamil woblerki dotarły, jeśli w połowie są tak łowne jak wyglądają to już jestem szcześliwy są SUPER , dzięki za gratis jeśli coś godnego się uczepi podeśle fotkę. pozdrawiampolamania zycze i czekam na wiesci z frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witaj Kamil woblerki dotarły, jeśli w połowie są tak łowne jak wyglądają to już jestem szcześliwy są SUPER , dzięki za gratis jeśli coś godnego się uczepi podeśle fotkę. pozdrawiamMeldować mi tu proszę Tomek co brałeś od Kamila? SKW musi działać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Sama klasyka kolegi Kamila, jak będę w pracy to wpadne połazimy jak za starych dobrych czasów:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Sama klasyka kolegi Kamila, jak będę w pracy to wpadne połazimy jak za starych dobrych czasów:-)Ok.Dawno już razem nie byliśmy nad wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 niestety co prawda to prawda, ale żeby nie byc poza tematem to z wobkami Bielikowymi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 a jak panowie nie inaczej a ja czekam na informacje z frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dzis z Markiem trafilismy podwojny hol z jednej dziury trafily nam sie dwa kabanki oczywiscie moj pstrag rekord osobisty w 1pstragowym sezonie.... ........ kilerami okazaly sie sdrek i smukla czworeczka w barwach pstrazka i cierniczka ryby oczywiscie wrocily do swojej dziury wyprawa bardzo udana oprocz tych kabanow trafli sie tylko jeden maluszek pozdro 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 zacne rybsony gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Kapitalne pstrągi Panowie oby tak dalej, aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 a dziekoweczka mysle ze jeszcze cos sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Ladny widze wielbiciel bandyty w moim ulubionym kolorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Byłem nad dziką wartą i bandyta był strzałem w dziesiątkę. Nadspodziewanie dobrze trzyma się w dość dużym uciągu, bardzo udana przynęta. Edytowane 11 Maja 2014 przez pawelHERP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Muszą znów coś masowo łykać, skoro w jednym stanowisku stały. Na tej rzece to rzadkość przy rybach tej wielkości. Może tarło śliza jest w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) dzisiejsza 55 na garbuska mojej produkcjii w kolorku cierniczka chociaz tej porze kolor nie gra roli..... mialem wczesniej lufe ale na 12 nie wyholowalem szybka zmiana na 10 i po 30 min przyfasolil i juz wyladowal na brzegu oczywiscie C&R Edytowane 13 Maja 2014 przez bielik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakowy1 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Amatorzy Bielików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Amatorzy Bielików. ladne rybki gratuluje i ciesze sie ze ilosc amatorow bielikow rosnie..... Łukasz twoja nowa partyjka juz sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakowy1 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Już się nie mogę doczekać wodowania ich, oby były tak łowne jak poprzednia partia. Tu jeszcze amator bandziora złowiony w lutym. Klusek 50 Edytowane 16 Maja 2014 przez smakowy1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Rybki bardzo fajnie pokazują skuteczność woblerów, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 A cos w rozmiarze 2cm i zeby pracowalo w wolniutkim nurcie masz w swojej ofercie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Już się nie mogę doczekać wodowania ich, oby były tak łowne jak poprzednia partia. Tu jeszcze amator bandziora złowiony w lutym. Klusek 50ladna sztuka a w lutym to fajna sprawa taka cyknac tym bardziej ciesze sie ze woby daly rade A cos w rozmiarze 2cm i zeby pracowalo w wolniutkim nurcie masz w swojej ofercie ? 2cm niestety nie mam 3cm najmniejsze nadaja sie i do wolnego nurtu i na bystry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi