Skocz do zawartości

WOBLERY BIELIKA

bielik

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Kilkanaście dni temu podczas spaceru za kropkami wyjąłem swoim wyczepiaczem czyjegoś urwanego wobka z rzeki  - oglądam i myślę " ... zacna robota" puściłem go na swoim kiju " ... hmm ? fajnie chodzi" .

Zostawiłem w tamtych konarach swojego, ale "wymiana" mi jak najbardziej pasowała :)

Zwiedzam dział Lurebuilding i oto znalazłem Autora tego cacka :D

Bielik - gratuluję rękodzieła - masz naprawdę rękę do tworzenia przynęt.

Teraz mieszka w moich przegródkach - ciekawe jak długo ? :) :) poniżej nowy lokator

post-45671-0-89898400-1399353749_thumb.jpg

PZDR

Zanderix

• Like 8

pawle to mhx symbolu nie pamietam ale napisze wieczorkiem  dokladnie ale wyrzut do 10g dl 2,75

Hej!

Kilkanaście dni temu podczas spaceru za kropkami wyjąłem swoim wyczepiaczem czyjegoś urwanego wobka z rzeki  - oglądam i myślę " ... zacna robota" puściłem go na swoim kiju " ... hmm ? fajnie chodzi" .

Zostawiłem w tamtych konarach swojego, ale "wymiana" mi jak najbardziej pasowała :)

Zwiedzam dział Lurebuilding i oto znalazłem Autora tego cacka :D

Bielik - gratuluję rękodzieła - masz naprawdę rękę do tworzenia przynęt.

Teraz mieszka w moich przegródkach - ciekawe jak długo ? :) :) poniżej nowy lokator

attachicon.gifbielik.jpg

PZDR

Zanderix

ale akcja bardzo sie ciesze ze podoba sie moj wyrob .... po podgietym oczku do gory chyba wiem kto mogl go stracic mysle ze cos na niego trafisz i nieoczekiwany gosc bedzie twoim nowym kilerkiem :)

a jaka to rzeczka byla?

Edytowane przez bielik

Witaj Kamil woblerki dotarły, jeśli w połowie są tak łowne jak wyglądają to już jestem szcześliwy są SUPER :clappinghands: , dzięki za gratis :highfive:  jeśli coś godnego się uczepi podeśle fotkę.

pozdrawiam

polamania zycze i czekam na wiesci z frontu :rolleyes:

Witaj Kamil woblerki dotarły, jeśli w połowie są tak łowne jak wyglądają to już jestem szcześliwy są SUPER :clappinghands: , dzięki za gratis :highfive:  jeśli coś godnego się uczepi podeśle fotkę.

pozdrawiam

Meldować mi tu proszę Tomek co brałeś od Kamila? :rolleyes: SKW musi działać... :ph34r:

Dzis z Markiem trafilismy podwojny hol z jednej dziury trafily nam sie dwa kabanki :) oczywiscie moj pstrag rekord osobisty w 1pstragowym sezonie.... ........ kilerami okazaly sie sdrek i smukla czworeczka w barwach pstrazka i cierniczka :) ryby oczywiscie  wrocily do swojej dziury :P wyprawa bardzo udana oprocz tych kabanow trafli sie tylko jeden maluszek 

pozdro

post-51532-0-21845600-1399754367_thumb.jpg

post-51532-0-51720700-1399754388_thumb.jpg

• Like 6

dzisiejsza 55 na garbuska mojej produkcjii w kolorku cierniczka chociaz  tej porze kolor nie gra roli..... mialem wczesniej lufe ale na 12 nie wyholowalem szybka zmiana na 10 i po 30 min przyfasolil i juz wyladowal na brzegu oczywiscie C&R :)

post-51532-0-39673600-1399972747_thumb.jpg

Edytowane przez bielik
  • Like 2

Już się nie mogę doczekać wodowania ich, oby były tak łowne jak poprzednia partia. :)  Tu jeszcze amator bandziora złowiony w lutym. Klusek 50

ladna sztuka a w lutym to fajna sprawa taka cyknac tym bardziej ciesze sie ze woby daly rade

A cos w rozmiarze 2cm i zeby pracowalo w wolniutkim nurcie masz w swojej ofercie ? :)

2cm niestety nie mam 3cm najmniejsze nadaja sie i do wolnego nurtu i na bystry :)