Skocz do zawartości

WOBLERY BIELIKA

bielik

Rekomendowane odpowiedzi

3cm na niechetne jaśki ze slabo plynacej wody to nie wiem czy za wielkie nie bedzie???

hmmmm co moge ci powiedziec musialbys potestowac ;)  :P

Koledzy mam pytanko które kolorki w bandziorkach i garbuskach sprawdzaja sie wam najlepiej na kleniach :D. Najlepiej jak by ktos podal nr z tej palety kolorow naszego kolegii :P  z góry dziękuje.

PS : Woblerki doszły całe i zdrowe z góry dziekii i pozdrawiam :).

ciesze sie i polamania zycze co do kolorkow to klasyka plotka okonek zawsze sie sprawdza.... 

Kurde zdjecia moze sie powtarzaja bo sa bardzo podobne, niech tak zostanie w sumie padlo 7 kleni 50cm+ moze jakis z minusem, mniejszym zdjec nie robilem, wsio na bielika :)

nic tylko podziekowac i pogrtulowac bardzo ladne rybki i ciesza nie tylko ciebie jako lowce a i mnie jako tworce tych wabikow ....

az glupio wstawiac grubego 40staka z +  ale co tam  ;) chociaz dzis przegralem z 60siatka widzialem ja.... juz reke wyciagalem chlast chlast  i po rybie branie w samo poludnie dlatego wieczorkiem nie moglem nie odwiedzic miejscowki ale po tamtej rybie ani sladu jedynie ten grubasek sie uwiesil.....

pozdro dla tajnych obserwatorow :D i uzytkownikow moich wynalazkow :)

post-51532-0-78165000-1400701947_thumb.jpg

Edytowane przez bielik
  • Like 5

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...