romeo7 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 3cm na niechetne jaśki ze slabo plynacej wody to nie wiem czy za wielkie nie bedzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Koledzy mam pytanko które kolorki w bandziorkach i garbuskach sprawdzaja sie wam najlepiej na kleniach . Najlepiej jak by ktos podal nr z tej palety kolorow naszego kolegii z góry dziękuje. PS : Woblerki doszły całe i zdrowe z góry dziekii i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 3cm na niechetne jaśki ze slabo plynacej wody to nie wiem czy za wielkie nie bedzie???hmmmm co moge ci powiedziec musialbys potestowac Koledzy mam pytanko które kolorki w bandziorkach i garbuskach sprawdzaja sie wam najlepiej na kleniach . Najlepiej jak by ktos podal nr z tej palety kolorow naszego kolegii z góry dziękuje. PS : Woblerki doszły całe i zdrowe z góry dziekii i pozdrawiam .ciesze sie i polamania zycze co do kolorkow to klasyka plotka okonek zawsze sie sprawdza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) dzisiejsza rybka 42 cm zlowiona na piateczke sdrka oczywiscie mojej produkcji ryba z tajnej mety Edytowane 19 Maja 2014 przez bielik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 To i ja cos od siebie kilka rybek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) cd Edytowane 21 Maja 2014 przez grunwald1980 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Kurde zdjecia moze sie powtarzaja bo sa bardzo podobne, niech tak zostanie w sumie padlo 7 kleni 50cm+ moze jakis z minusem, mniejszym zdjec nie robilem, wsio na bielika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakowy1 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Piękne ryby . Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Kurde zdjecia moze sie powtarzaja bo sa bardzo podobne, niech tak zostanie w sumie padlo 7 kleni 50cm+ moze jakis z minusem, mniejszym zdjec nie robilem, wsio na bielika nic tylko podziekowac i pogrtulowac bardzo ladne rybki i ciesza nie tylko ciebie jako lowce a i mnie jako tworce tych wabikow ....az glupio wstawiac grubego 40staka z + ale co tam chociaz dzis przegralem z 60siatka widzialem ja.... juz reke wyciagalem chlast chlast i po rybie branie w samo poludnie dlatego wieczorkiem nie moglem nie odwiedzic miejscowki ale po tamtej rybie ani sladu jedynie ten grubasek sie uwiesil.....pozdro dla tajnych obserwatorow i uzytkownikow moich wynalazkow Edytowane 21 Maja 2014 przez bielik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Widać, że łowią, pogratulować twórcy i łowcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Widać, że łowią, pogratulować twórcy i łowcom. a podziekowal ... jeszcze do konca sezonu mysle ze kilka fajnych rybek padnie ... jutro male pstragowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 dla odswiezenia watku wypadalo by cos wstawic kilka zdobyczy z ostatnich wypadowklenik 50+ i pstrazek 40+niebawem wrzuce troche fotek wobkowa i dla tych co pytaja o kolorystyke odpowiadam ze na 13sronce tego watku ona sie znajduje pozdro 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 rybki z dzisiejszej wyprawy.... obydwa na garbuski. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Foty z wczorajszej wyprawy z bielikiem na bzurke nowa miejscowka dobrze obdarowala ponizej kilka fotek najwiekszych rybek wszystkie brania na bandziorka sdrka wersje tonaca oczywiscie rybki wrocily do wody. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) gratulacje Marku miejscoweczka bardzo dobra musimy tam uderzyc znowu. mi niestety tylko okonki sie trafialy ale klenie ladnie tancowaly wczoraj. woblery na nastepna wyprawe juz sie produkuja..... Edytowane 11 Czerwca 2014 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 dzisiejsze 40+ z bzurki na bandziorka od bielika 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 jutro powalczymy znowu Marku oby wspolpracowaly bo miejscowka dobra.....troche wobkow wrzuce bo temat ucichl.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jeden taki "zestawik" i człowiek ustawiony na cały sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Łowne te bańdziory 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jeden taki "zestawik" i człowiek ustawiony na cały sezon e tam nazrywa sie momentalnie Artur ladny bolus kolejny amator bandziorkow ciesza mnie takie rybki na ta konstrukcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jak zapiąłem tego bandytę, to nie chce mi się go z agrafki zdejmować 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) ladnie polowiles gratuluje .... to z tych miejsc co gadalismy?ja na godzinke wyskoczylem jednego udalo sie sfocic mialem w 2 pierwszych braniach ladne pyty ale cotu pisac bylo ale nima Edytowane 22 Czerwca 2014 przez bielik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Niezmiennie bańdziorek, 74cm z płytkij żwirowni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 widze bandziory dobrze ci sluza ladna sztuka na ta konstrukcje padlo juz troche szczuplych ale ten chyba najwiekszy gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Bandziorki dalej skuteczne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi