Skocz do zawartości

WOBLERY BIELIKA

bielik

Rekomendowane odpowiedzi

Kamil, straciłem dzisiaj dwa bańdziory w kalkomani pasikonika a nieźle łowiły i założyłem na przelewy mrówę i też dała radę ale mam ją tylko jedną i chyba będę musiał kilka zamówić.

To dzisiejsze, chociaż 50cm nie pękło(tylko odrobinę brakło), to na kijku przez ok.2 minuty chodził sporo większy ale wygrał. Trafił się też boluś i szczupły (fota nie wyszła)

post-48278-0-84862600-1404070836_thumb.jpgpost-48278-0-88648700-1404070859_thumb.jpgpost-48278-0-96014300-1404070885_thumb.jpgpost-48278-0-54176500-1404070911_thumb.jpgpost-48278-0-15898200-1404070942_thumb.jpgpost-48278-0-62335400-1404070975_thumb.jpg

• Like 4

Artur dla ciebie zawsze woby sie znajda dasz tylko haslo chociaz ten tydzien to troche bede mial z glowy raczej.... sam poki co nawet na rybki nie smigam tylko szpital chociaz rzeczka niedaleko :angry: ..... :) kalka konika zawsze jest na stanie wiec sie odrobi ;)  gratulacje za udana wyprawe....

Ryby to w Bzurze były, teraz jest bryndza, jak się coś namierzy, to trzeba to zachować dla siebie. Jeszcze w ubiegłym roku można było połowić na miejskim odcinku w Sochaczewie a teraz bryndza, widziałem w tamtym roku i w tym na wiosnę jak ludzie brali do torby jazie i klenie a przy wodzie do kostek, to niby skąd miałyby przepłynąć?

Edytowane przez rutra
  • Like 1

4,3 kg kawał dobrej roboty  :)

staralem sie :)

Przepadłeś dla wękdarstwa chłopie ;)

Zdrówka dla następcy tronu!

e tam wedkarstwa bede uczyl od malego ;)

Gratulacje Kamil :) Pępkowe już było? :P

hmmmm szklaneczka whiskacza poszla ale pepkowe to bedzie jak padnie ladna klucha albo kaban pstragal :)

Gratuluje Kamil synka

A i fajne imie mu wybraliście mój synek włąsnie kończy 4 miechy i też ma  na imie Antek ;)

Ps.....oby Cie nocne kolki u dziecka ominely ;)

bo Antki to fajne chlopy co do kolki to nie wiem co to jest ale jak mowisz zeby ominely to dobrze by bylo jakby go ominely

pozdro Panowie i dzieki 

dzieki Maro ,Marcin.. rybka lux ciesze sie ze trafiasz ladne klony bo naleza ci sie.... blisko nie masz.... a sam widzisz ze woda ma troche fajnych rybek. jak tylko sytuacja mi sie unormuje to jedziemy nie ma bata mam cisnienie musze sie wyluzowac po calym tyg zmagan..... pozdro 

Edytowane przez bielik

Gratulacje Kamilu. Zdrówka życzę całej szczęśliwej rodzince.

Wykapany tata :D

.......@RUDI75 uważaj żeby kolegi nie urazić ;) ......lata temu, do mojego Taty znajomy w ten sam sposób powiedział o mnie i otrzymał odpowiedź : " o nie, nie, sory kolego....syn był z pełnego wytr....itd.." ;)