Skocz do zawartości

WOBLERY BIELIKA

bielik

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

No od Ciebie słyszeć takie słowa kur....czaki cieszę się że się podobają , zgodzę się że taka zabawa wciąga już kolejne pomysły się rodzą. Jest trochę zabawy ale warto. Farbki to createxy fluo i perełki. Niebawem coś wstawię znowu. Pozdrawiam

Edytowane przez bielik
  • Like 2

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Pełen profesjonalizm !!!!

Rozwinąłeś warsztat na potęgę -  gratuluję !!!

e tam Marku caly czas sie ucze , to ty mnie nauczyles wiele dzieki  :)

a tu rybka z wczorajszej wyprawy (pierwsza w tym roku) 40cm z malutkim plusem ale chudzinka , branie mocne i rybka fajnie chodzila jak na taka chudzine , przywalila w moja piateczke w nowym kolorze imitujacym lipienia. niestety wiecej rybek nie bylo , przy okazjii nowy kijek ochrzczony  :)

post-51532-0-75627700-1456090239_thumb.jpg

post-51532-0-99610800-1456090243_thumb.jpg

Edytowane przez bielik
  • Like 3

Kamil ja ci tylko pokazałem światełko w tunelu, a ty poszedłeś w tym kierunku ;) .

Graty za kropka.

dzieki Marku bez twoich uwag i porad napewno bielikow by nie bylo takich jakie sa teraz

a tu nowosc zabawa z balsa zakonczyla sie takim oto polamancem wersja plywajaca dlugosc okolo 7cm praca drobna .... az za drobna chcialem zeby ogon majtal a ten chodzi delikatnie 

ale struga sie kolejny wiec dojde do tego :)

pozdro 

post-51532-0-78320500-1456355212_thumb.jpg

• Like 3

• 2 tygodnie później...