bielik Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dzięki Panowie za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Sezon 2016 otwarty. Ilościowo bardzo ładnie niestety rozmiary nie powalają. Masa ryby od 20 cm do 30 cm. Piąteczka SDR jak zwykle mnie nie zawiodła a i nowa siódemka daje radę. W niedziele druga runda. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Super ze polowiles no i cieszę się że i siódemki dają radę. Dzięki za info pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 zabawa trwa...... 7cm 10g niebawem nowe fotki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 zeby nie bylo ze czlowiek sama kalkomania zyje , to tym razem siodemeczki w bystrych kolorkach i oklejone materialem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Oklejanki. Kto nie próbował, niech koniecznie spróbuje. Efekt piękny Wadą jest uzależnienie Kamilu, bardzo fajne efekty uzyskałeś. Nie mogę się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) No od Ciebie słyszeć takie słowa kur....czaki cieszę się że się podobają , zgodzę się że taka zabawa wciąga już kolejne pomysły się rodzą. Jest trochę zabawy ale warto. Farbki to createxy fluo i perełki. Niebawem coś wstawię znowu. Pozdrawiam Edytowane 20 Stycznia 2016 przez bielik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Oferta w całej okazałości Pozdro 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Bogato.Jak, nie przymierzając, jakieś Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 profeska musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Super sprawa taki katalog.Świetny pomysł,jak to mówią"frontem do klienta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nareszcie się doczekałem katalog super!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Pełen profesjonalizm !!!!Rozwinąłeś warsztat na potęgę - gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Myslę ze moim szczupakom by smakowały. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Pełen profesjonalizm !!!!Rozwinąłeś warsztat na potęgę - gratuluję !!!e tam Marku caly czas sie ucze , to ty mnie nauczyles wiele dzieki a tu rybka z wczorajszej wyprawy (pierwsza w tym roku) 40cm z malutkim plusem ale chudzinka , branie mocne i rybka fajnie chodzila jak na taka chudzine , przywalila w moja piateczke w nowym kolorze imitujacym lipienia. niestety wiecej rybek nie bylo , przy okazjii nowy kijek ochrzczony Edytowane 21 Lutego 2016 przez bielik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 A nie mówiłem, że imitacja lipionka sprawdzi się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 No tak mówiłeś ja zawsze słucham dobrych rad jak będziesz potrzebował to dawaj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Kamil ja ci tylko pokazałem światełko w tunelu, a ty poszedłeś w tym kierunku .Graty za kropka. Edytowane 22 Lutego 2016 przez marekc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Kamil ja ci tylko pokazałem światełko w tunelu, a ty poszedłeś w tym kierunku .Graty za kropka.dzieki Marku bez twoich uwag i porad napewno bielikow by nie bylo takich jakie sa teraz a tu nowosc zabawa z balsa zakonczyla sie takim oto polamancem wersja plywajaca dlugosc okolo 7cm praca drobna .... az za drobna chcialem zeby ogon majtal a ten chodzi delikatnie ale struga sie kolejny wiec dojde do tego pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Robi wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Oby na rybach zrobił to może poleci w forme... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 nowe kolorki czworeczek , kolejny lamaniec zrobiony z balsy ten ma 8cm jest plywajacy , prace opisze na dniach , no i kolejny polamaniec powstaje kilka fotek z pierwszych etapow niebawem kolejne foty 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ta karasiowata czwóreczka super łamaniec też świetnie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Dzięki na dniach opowiem coś o pracy polamanca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 tak bedzie wygladal ostatni struganiec polamaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi