bielik Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 polamaniec skonczony pracuja drobno zamiataja czaszka z akcja ogonowa choc nie zmijowata ogolnie uwazam ze pracuja fajnie. niebawem kolejne strugance 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 polamaniec skonczony pracuja drobno zamiataja czaszka z akcja ogonowa choc nie zmijowata ogolnie uwazam ze pracuja fajnie. niebawem kolejne strugance Bardzo ładnie Kamil, tylko uważaj z przykładaniem szablonu płetw. Płetwy brzuszne namalowałeś odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Możliwe że odwrotnie ale taki miałem projekt kalkomanii to tak wyszło ale dzięki za cynk przy następnym projekcie zwrócę uwagę na to aby było dograne na tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo80 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Kamil garbus w kolorze ciernik wymiata dziś kleksik 44cm i 3 poniżej 40 cm Emotikon smile ale czuję że ten nowy w kolorze karasia pozamiata, zamawiam Emotikon smile 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Dobrze Ci idzie widzę klony się zaczęły ruszać podszykuje kilka karasi dla ciebie i zobaczymy czy dorownaja ciernokowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo80 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Bandzior dziś narozrabiał klenik 47 cm pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Dobra robota Tomek branie na kolor konika polnego ładnie zassal głodny byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 temat mocno zaniedbalem ale wobki caly czas sie robia oto kilka nowych wzorow milego ogladania pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Bardzo ładna kaleczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Dzięki no staram się żeby było jak najbardziej realistycznie, będą niebawem kolejne nowe wzory, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 No tak, Twoje wobki faktycznie wyglądają realistycznie. Bo te wszystkie powyginane odlewy szumnie nazywane real fishami, czy jak to ktoś kiedyś trafnie określił Denat fishami to ani to bryły, ani pracy, ot breloczki do kluczy jak mawiają Rosjanie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Wczorajszy Bolek zlowiony przez Maro na wolno prowadzonego wobka (moja boleniowke) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Nowy model boleniowy zwany rapid 7,5cm 17 g dalekosiezny wobek, oraz nowe kolorki sprawdzonych konstrukcji. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Wielu twórców próbowało używać kalki do zdobienia wobków, wielu zrezygnowało z różnych powodów. Bardzo podoba się Twoja konsekwencja I doprpacowanie metody do perfekcji. Wydobywasz piękne barwy z/spod tych materiałów I robisz to jak nikt inny. Powstają ciągle nowe, dopieszczone wzory, do tego konstrukcje bardzo dobre i wędkarze łowią, czego chcieć więcej...? Alu design też fajniutki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Wszystkie wobki Twoje są strugane i jakiego drzewa używasz , czy też z piany odlewasz ? Poza tym bardzo mi sie podobają , kalka rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Wszystko jest odlewane z pianki używam tylko foam IT. Dzięki za dobre słowo niestety nie mam umiejętności do ręcznego malowania więc zadałem się z kalkomania, jest to materiał banalny tak by się mogło wydawać, jednak trzeba się wprawić żeby miło się kleilo, ciągle pracujemy nad kolejnym wzorami jest jeszcze wiele gatunków do skppiowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Kamilu i to mi się podoba. Nie maluję bo nie potrafię tak jak bym chciał i już. Konkret bez ścieniania i tak to powinno wyglądać. Jak ktoś jest normalny to nie wymyśla teorii tylko robi to co potrafi najlepiej. Swoją drogą trochę ci nie wierzę Za dobre robisz te kalkomanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Coś tam bym zmalowal ale nie osiagne tego co da mi kalka więc trzymam się tego co daje mi frajdę i mnie zadowala. W planach jeszcze kilka modeli sumowy, sandaczowy i pstragowe klasyki cygaroksztaltne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 nowe logo nowe pomysly w trakcie realizacjii 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Rybki zlowione przez Piotrka 48 i 46 cm obie zlowione na moje czworeczki, rzut wzdłuż burty kilka obrotów i siedzi klasyka. Pozdrawiam Piotrek i życzę kolejnego rekordu :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Bolki zlowione przez Wojtka "pieczywko" rybki zlowione na boleniowki 10g na wislanych wysokich burtach, wobki prowadzone średnim tempem, rybki z dwóch ostatnich wypraw. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Kamil, masz na stanie takie boleniówki i Rapidy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 W tej chwili na stanie brak ale robię cały czas więc wystarczy napisz mi ile chcesz i zrobię to na priv daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Tym razem Paweł Nowak trafił fajnego bolka na rapida prowadzonego średnim tempem w toni. Kolor oliwka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ale wysoki w grzbiecie. Piekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi