bielik Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Wojtek pieczywko tym razem na boleniowke 10g dociazona lameta trafił bolka też kark mu rośnie :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Dzisiejsza jesienna rapka na Rapida. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Fajny bolus, dobra robota Wojtek, mam nadzieje że tej jesieni uwiesi ci,się gruba rapa.... Na rapida oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Nowe modele na stałe w ofercie Sumowy catfish 45g 10cmPstragowy provocator 4g 6cmNiebawem pełna kolorystyka. Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Ciekawy ten provocator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Klasyczny cygaroksztaltny wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koton Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Sumówka klasa ładnie wymiata a oklejanki to dzieło wąsy będą siadał w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Do lipca podszykuje niezły arsenał będzie czym rzucać, wyskoczymy razem na wislane mety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ostatnio przyszły mi Twoje boleniówki. Bardzo ładne wykonanie mam nadzieje, że będą łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Ciesze się że się podobają, Gwarantuje Ci ze polowia prowadzić możesz średnim tempem a i przyspieszyć gdy potrzeba, Edytowane 2 Grudnia 2016 przez bielik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Najlepszego, Kamilu. Stu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Sto lat Kamilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Dzięki wielkie za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Siódemki spisaly się znakomicie. Rybki zlowione za granicą. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin2 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 he he he , bardziej pasuje opis za :"wieeeeeelką wodą" :-)ps. jak te kijki mniamuśnie się gną :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dokładnie za wielką wodą racja. Dzięki za zdjęcia. I cieszę się że woby się spisaly pomału szykuje dla was kolejna przesyłkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Katalog na nowy sezon 2017 zapraszam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Wesołych Świat wszystkim użytkownikom i klientom życzy bielik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Przyszedł zapas zamówionych Siódemek SDR. Dziękuję. Dodam, że woblery Kamila znakomicie sprawdziły mi się w tym roku na trocie. Zresztą nie tylko - na ostatniej wyprawie złowiłem smolta troci , rzadko występującego u mnie bolenia, a także wychodziły do nich okonie. Łowność na piątkę. Gdyby były troszeczkę cięższe i o te kilka mm większe to chyba nie zakładałbym żadnych innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Nowe modele bielikowe na końcówkę sezonu. Trochę zaniedbany mój wątek ale poprawię się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Szkoda, że z dostępnością tak słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Czemu słabo są w sklepach napisz mi wiadomość co potrzebne i się załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Właśnie,ja też jestem zainteresowany Rapidami, ale krucho z dostępnością w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Jak widać nic się nie zmieniło, a szkoda. ;-) Rapid to ciekawy wobler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Panowie w sklepach są niestety nie jestem w stanie powiedzieć gdzie i ile, jak ktoś chce to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi