Skocz do zawartości

WOBLERY BIELIKA

bielik

Rekomendowane odpowiedzi

Dopiero dziś włączyłem kompa.Kamil ekstra,bardzo ładne.Kamilku tylko wiesz jakie jest moje motto? Wygięty i pulsujący kij. Mam nadzieję że w sobotę powyginamy patyki na jaziach lub kleniach.

Masz racje Jacku kij musi sie giac hehe po to robimy wobki i inne wynalazki.....  a w sobote polazimy koniecznie..... miejscowka jest bardzo dobra na jesienne klonki moze jakis profesorek i tam siedzi kto wie  :)

Specjalnie na sobote przygotowuje sobie partyjke probna garbuski w wersji glebiej schodzacej ... chcialbym zeby bobrowaly tak jak bonitko 3,5centa  zobaczymy jak nie beda chcialy moich zawsze mozna zalozyc boniciaka :-)

nastepna fotka ukazuje jak garbusek zmienil sie w smukla rybke :-) wobki sa w 2 wersjach plywajaca i tonaca ale to sa wobki na wiosne no i glowaczyk tez potestuje w sobote moze zejdzie tam gdzie klenie zimuja :-)

Joker chyba sie nie obrazisz o te czszeczki ? latem juz polowily a teraz pokaze wam chyba do wiezienia mnie nie wsadza za te czachy ?  :blink: to tylko na wlasny uzytek sam dla siebie je mam  :rolleyes:

pozdro

post-51532-0-49252000-1383730179_thumb.jpg

post-51532-0-85903000-1383730298_thumb.jpg

post-51532-0-54742500-1383730409_thumb.jpg

dolecialy dolecialy super robotka Łukasz dziekowa oczywiscie poruszylem ten temat w twoim watku gizmo jest mega ladny   :)  jak beda naszywki to oczywiscie dostaniecie panowie plus jeszcze kilka osob stalej klienteli dostanie..... ale to przemysle ten temat... 

Nieduzy ale sie trafil na bandziora sdrka w plytszej rynience zas w glebszym miejscu trafil sie klonek na boniciaczka 3,5.

Zdjęcie usunięte - nie zgodne z regulaminem

http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/

Kamilku, dzięki za zamówione wabidła, doleciały całe i zdrowe, śliczne precjoza. Niestety, te kleniowe bedą musiały leżingować w pudełingach do nowego sezonu. Brak czasu na polowania za kleniem... :( 

Niemniej, czekam na nowe wzorki, kształty... Puste przegródki w pudełkach czekają ;)

Arku zawsze do uslug dajesz haslo i robimy :-)

Pawel dzieki za opinie wsumie myslalem nad opcja zeby dac kalkomanie a na nia naniesc to logo tez na zasadzie kalki tylko to narazie pomysl....

Jacku hmmmmmm nie pomyslalem nad tym zeby cie czestowac tym modelem ale milo ze tak napisales a ja obiecuje poprawe :D  jutro sie widzimy w takim razie :-) pamietaj wiesz o czym ...

pozdrowki beda niebawem nowe kalki wiec wstawie pochwale sie a i pomaluje conieco  ;)