bielik Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 duzo osob pyta o kolorystyke to prosze pelna kolorystyka na nowy sezon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Gdyby ktoś szukał to Rapidy pojawiły się na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Wystarczy znaleźć w internecie nr . tel . i porozmawiać z twórcą - miły człowiek , poprosić o to co potrzeba i już , bynajmniej ja tak zrobiłem i mam to com chciał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Testy najnowszego mojego wobka 9cm 25g nad nazwa pracuje. Marek i Rafał solidnie przwtestowali 80i75cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Niezłe klocuchy przynęta też wygląda bardzo ciekawie. Sugeruję nazwę: Dżarper - boleń po Albańsku, będzie król Albani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Dzięki za pomysł ale będę myślał jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Widziałem dzisiaj w sklepie Twoje żabki, wyglądają kozacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) Pewnie twórcy będzie miło, a że robi łowne wobki to niech będzie fotka, taki Pan Wąs się zameldował dzisiaj, pozdrawiam Kamilu Rybka słusznych rozmiarów, jednak fotografia... Polecam uwadze nasze "Zasady...", a zwłaszcza punkt 5. Dawno tak bardzo wybrudzonej ryby nie widziałem http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87film%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 28 Października 2018 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Drogi Panie Januszu, rozumiem że pilnuje pan zasad na forum, ale czy nie brniemy trochę w ślepy zaułek ? To fotografia z placu boju a nie stylizowana sesja rodem z portalu dla modelek. Świadomie nie umieściłem jej w wątku sumowym, żeby nie powodować spięć, dyskusji i tym podobnych, a w wątku twórcy przynęty podejrzewając, że ucieszy się widząc jak spisują się one nad wodą, nie codziennie przecież na naszych łowiskach łowi się takie ryby i to na spinning bez użycia technicznych udogodnień . Nie widział Pan tak brudnej ryby, ale nie widział Pan też tego miejsca, ja wiem, że nie było możliwości wyciągnięcia ponad dwumetrowej ryby i uwolnienia jej z tkwiącego prawie w przełyku trzema grotami kotwicy bez wyciągnięcia ryby na brzeg, a tam siłą rzeczy uwalała sie w wilgotnej miękkiej po deszczu ziemi. Nie było innej możliwości podebrania sumka, ( nie posiadam łódki ani pontonu - lubię piesze wyprawy ) i nie mogłem się z nim przemieścić w żadnym kierunku, priorytetem dla mnie było jak najszybsze wypuszczenie ryby do wody po wyciągnięciu przynęty i zrobienie kilku szybkich fotek. Jestem krzepkim chłopcem, a miałem duże problemy z wyjęciem ryby, pewnie gdybym miał towarzysza, próbowałbym wyciągnąć woblera bez wyciągania ryby na brzeg ( inna sprawa czy by się to powiodło ? ), ryzykując kąpiel i stratę sprzętu w głębokiej wodzie. Podejrzewam że tu jest co najmniej kilku speców którzy mają gotowe recepty na takie sytuacje i potrafią w jednej ręce trzymać wędkę, drugą ręką wyciągnąć kilkudziesięcio kilogramową rybę na stromej skarpie, w między czasie ją wymyć i strzelić sobie selfie. Ja niestety tego nie potrafię, więc jeśli to zdjęcie ma powodować traumatyczne przeżycia u dorosłych użytkowników forum to godzę się z Pańską decyzją i będę musiał nauczyć się żyć z tym dalej. Takie życie. Obyśmy tylko w obronie słusznych zasad nie popadli w przesadę i nie doszli do sesji nad wodą z udziałem wizażystek. Historia zna takie przypadki. Pozdrawiam Piastun 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Każda ryba to osobna historia. Każda dla swojego łowcy jest w jakiś sposób cenna. Nie w każdych warunkach można jej zrobić udane zdjęcie. Nie każde zdjęcie musi zostać opublikowane. Czasem warto tylko wspomnieć, a zdjęcie ewentualnie zachować na pamiątkę. Jako łowca masz prawo do mniejszego autokrytycyzmu. Jako moderator takiego prawa nie mam. Zachowałem zdjęcie najdłużej jak mogłem, czyli do pierwszego zgłoszenia. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Uuuu, wątek pajęczyną zarasta... A szkoda Stu lat, oby na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Ponad rok ciszy w wątku. Czy jest możliwość zamowienia indywidualnej partii woblerow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Ponad rok ciszy w wątku. Czy jest możliwość zamowienia indywidualnej partii woblerow?Zapewne już wiesz. Dostępne w niektórych stacjonarnych również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi