Rapanui82 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam.Od jakiegoś czasu mieszkam i będę mieszkał w Augsburgu i zastanawiam się jak ogarnąć pozwolenie na łowienie w rejonie Augsburga i og?łlnie na Bawarii.Są tu piękne rzeki i takie brzany ?źe a?ź mnie trzęsie jak na nie z mostu patrze:)Jak ktoś ma jakieś info to proszę o pomoc.Pozdrawiam.Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jest na Forum taki gość @ Rheinangler mieszka w Niemczech i ma więdzę na interesujące Cię tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rapanui82 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ok,dzieki,ju?ź szukam i pisze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 smasher Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Wysłałem priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rheinangler Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 to jest link do tego co napisałem wcześniej, z tego co wiem, nic się od tego czasu nie zmieniło,- ale ja mieszkam w NRW http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=314116 &&srch=rheinangler#msg_314116 Poniewa?ź przepisy w ka?źdym landzie są nieco odmienne to najlepiej udać się do urzedu miasta do wydziału ochrony środowiska i tam udzielą Ci szczeg?łłowych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rapanui82
Witam.
Od jakiegoś czasu mieszkam i będę mieszkał w Augsburgu i zastanawiam się jak ogarnąć pozwolenie na łowienie w rejonie Augsburga i og?łlnie na Bawarii.
Są tu piękne rzeki i takie brzany ?źe a?ź mnie trzęsie jak na nie z mostu patrze:)
Jak ktoś ma jakieś info to proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Łukasz.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi