Wojtek B. Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Rzekomo Wisła nr 2 będzie w porozumieniu, ale brak Pilicy ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Ja slyszalem że Wisła ma być za darmo, reszta za 50 procent ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 No to chyba wykupię w tym roku Ciechanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Jest hit Porozumień u Nas w Okręgu KRK Mamy, standardowo Bielsko Biała, Tarnów i ....... mniej standardowo Białystok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Białystok zaprasza na Siemianówkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Białystok zaprasza na Siemianówkę Już pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Jest hit Porozumień u Nas w Okręgu KRK Mamy, standardowo Bielsko Biała, Tarnów i ....... mniej standardowo Białystok Chyba nie doczytałeś zasad porozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Chyba nie doczytałeś zasad porozumienia.Pewnie chodzi o zapis:3. Porozumienie nie dotyczy zbiorników wyłączonych i łowisk specjalnych. Nie znam wód Białegostoku i szczerze nie chce nawet sprawdzać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_krzysiek Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Patrząc na mapę porozumień okręgu lubelskiego - brak porozumienia z Radomiem. Jakaś masakra. Ludzie z Dęblina będą mogli łowić tylko powyżej Wieprza. Czyli woda pomiędzy mostami odpada dla nich. Tak jak i ja powyzej łowić nie będę mógł. Pierwszy raz taki manewr od lat.Dziś się to troszkę zmieniło bo sprawdzałem i Radom jest za dopłatą w Lublinie - a to oznacza, że jeszcze coś radzą. http://www.pzw.org.pl/lublin/mapa_porozumien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_krzysiek Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Zastanawia tylko jedno - dlaczego Okręg Radom nic nie zamieszcza na stronie w temacie porozumień? Ceny składek na 2020r. już od początku grudnia widnieją na stronie a porozumienia z 2019r. Mają czas do maja? Edytowane 2 Stycznia 2020 przez ja_krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_krzysiek Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Dla ludzi z Radomia, którzy chcą mieć i Lublin i Kielce bez dopłat, najkorzystniej w tym roku wychodzi Ciechanów - porozumienia w opcji "zerowej". Chyba zacznie się "turystyka wędkarska" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Możliwe, że Białystok też wyjdzie fajnie ale dalej sporo i jeszcze nie opublikowali informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Witam ma może ktoś info odnośnie porozumień okręgu nadnoteckiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Pewnie chodzi o zapis:3. Porozumienie nie dotyczy zbiorników wyłączonych i łowisk specjalnych. Nie znam wód Białegostoku i szczerze nie chce nawet sprawdzać Porozumienie jest na zasadzie uhonorowania opłaty połowy składki na zagospodarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 A gdzieś mówiłem że za Free?I dotyczy tylko pełnych opłat w pierwotnym okręgu (nie ulgowych) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Jeżeli chodzi o pzw Lublin Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Wczoraj oplacilem kartę na okreg siedlecki, zdziwiło mnie to że teraz na każdy okręg z porozumienia jest oddzielny rejestr. W praktyce wychodzi że z samego okręgu siedleckiego mam 5 rejestrów. Dobrze że są te porozumienia szkoda że nie jest tak jak było, że wszystko mieściło się w jednym rejestrze. Prywatnie uważam że jak nie zabiera się ryby to wypelnianie rejestru jest bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Inny rejestr na każdy okręg ma sens ze względu na niejednakowe przepisy które są w nich zawarte. Jadąc nad wodę zabieram tylko odpowiedni rejestr a nie 10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Już się dziś dowiedziałem w PZW Siedlce. Pani mówiła że w następnym sezonie będzie już jednolity rejestr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_krzysiek Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Dopiero się 2020 rok zaczął a ta Pani wie co będzie w 2021 roku? Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 nadal bałagan, w Ciechanowie niby jest wiele okręgów w ramach porozumień, ale wymieniony u nich Zamość na stronie PZW Zamośc już nie widnieje. I gdzie tu prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 W Zamościu widocznie dali ciała, podpisali porozumienie z całą Ścianą Wschodnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 A okręg Gdańsk wstawił tabelę opłat i zapadł w "sen zimowy" jak co roku. Ludzie składki opłacili, chcieliby wykupić dopłaty do sąsiednich okręgów a tu lipa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_krzysiek Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Myślę, że warto rzucić okiem. http://www.pzw.org.pl/kielce/wiadomosci/199835/60/zmiana_porozumien_miedzyokregowych_na_opcji_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Jak widać wszystko w trosce o wędkarzy. :-(Lublin ma u mnie duży minus. I nie chodzi mi o miasto i jego mieszkańców. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi