ja_krzysiek Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ale Okręg Kielce zwróciły uwagę i wyraziły zaniepokojenie faktem przejścia z PZW Kielce do PZW Tarnobrzeg. Trzeźwość umysłu czy troska o budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Od dwóch lat kupowałem lubelskie nie z powodu niskiej ceny ale dobrych porozumień. Nie żałowałem kasy żeby dojechać po znaczki. Łowię głównie w radomskim i mazowieckim, które dokupuję.Aż tu taka argumentacja: Kielce 100 zł, Lublin 120 więc zrywamy porozumienie. I radomskie z dopłatą. No to ja też zrywam z lubelskim. Szkoda, bo miałem nadzieję na dłuższą współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) ... to może ,,ruch skoczkiem" i do wyboru Białystok, Siedlce lub Ciechanów? Lubelskie znajdzie się w porozumieniach wtedy... Edytowane 3 Stycznia 2020 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Chyba Ciechanów wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Problem pojawia się z wodami "wyjętymi" z porozumień Ja niestety zostałem niejako zmuszony...ale w przyszłym roku wybiorę Ciechanów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Do kiedy okręg ma czas wstawić na stronę info z porozumieniami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Wie ktoś gdzie najbliżej, w którym miejscu, odbiorę zezwolenia na Wrocław i Jelenią Górę jak jestem z Legnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Wie ktoś gdzie najbliżej, w którym miejscu, odbiorę zezwolenia na Wrocław i Jelenią Górę jak jestem z Legnicy.Może spróbuj zadzwonić do Bolkowa, S3 to chwila moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Ktoś wie jakie są opłaty w okręgu Opole? Na stronie nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 http://www.pzw.org.pl/47/mapa_porozumienhttps://wedkuje.pl/porozumienia/okreg-pzw-sieradzKomu wierzyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Jak ktoś lubi hazard to niech wykupi w okręgu Gdańsk. Jest 05.01 - dalej na stronie nie ma info o porozumieniach, znaczków w kole z dopłatami do innych okręgów też nie mogłem wykupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Jak w starej piosence "Ja mam czas, ja poczekam...". I tak zaczynam sezon dopiero na przełomie lutego/marca, zimowe wędkowanie zupełnie mnie nie interesuje. Może się więcej wyjaśni i interesujące mnie okręgi (Piotrków, Sieradz, Częstochowa) dojdą do ładu. Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam wszystkich piszę z zapytanie gdzie opłacacie w 2020 r. kartę bo jak się dowiedziałem ile kosztuje mazowiecki to mi szczena opadła przecież to jest złodziejstwo w biały dzień nikt nie chce podpisywać porozumień,brak zarybień a jak już są to narybkiem 3-5 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam wszystkich piszę z zapytanie gdzie opłacacie w 2020 r. kartę bo jak się dowiedziałem ile kosztuje mazowiecki to mi szczena opadła przecież to jest złodziejstwo w biały dzień nikt nie chce podpisywać porozumień,brak zarybień a jak już są to narybkiem 3-5 cm. Watek polaczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Jak ktoś lubi hazard to niech wykupi w okręgu Gdańsk. Jest 05.01 - dalej na stronie nie ma info o porozumieniach, znaczków w kole z dopłatami do innych okręgów też nie mogłem wykupić. No u mnie w Elbląskim to samo heh Ale się pozmieniało bo musiałem 20zł więcej na Gdańsk płacić. A i górskich wasi nie uwzględniają od nas bo u was chyba 120 albo 140 a u nas 30zł za górskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 OM nie podpisał z nikim porozumienia? Chyba że źle sprawdzam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 "Buraczany" standard. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Witam wszystkich piszę z zapytanie gdzie opłacacie w 2020 r. kartę bo jak się dowiedziałem ile kosztuje mazowiecki to mi szczena opadła przecież to jest złodziejstwo w biały dzień nikt nie chce podpisywać porozumień,brak zarybień a jak już są to narybkiem 3-5 cm.Siemka, ile w mazowieckim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 mieszkam w Warszawie, ten sezon poświęcę na zwiedzanie okolic Nowego Dworu i Serocka - Wisła, Narew, Bug tylko od strony Legionowa + Warszawska Wisła.Dodatkowo lubię odwiedzić Rodzinne strony - Bug i zbiorniki w okolicach Sokołowa Podlaskiego.Podpowiecie gdzie w takim przypadku najlepiej opłacić zezwolenie ?dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Kolego zitan ja mam podobnie z tym że ograniam Siedlce i okolice i Warszawe. Wykupuje okręg siedlecki i mazowiecki już od paru sezonów. Teraz można sie zastanowić nad Ciechanowem i mazowiecki, bo Ciechanów ma porozumienia prawie te same co Siedlce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 U mnie pozamiatane, kupuję w mazowieckim bo główna woda, którą odwiedzam w okolicach Sokołowa jest tylko dla Mazowieckiego bez dopłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Kupując zezwolenie z okręgu Ciechanów czy Siedlce nie połowie w Warszawie na Wiśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Kupując zezwolenie z okręgu Ciechanów czy Siedlce nie połowie w Warszawie na Wiśle?Tak. Musisz kupić jeszcze warszawską składkę na ochronę i zagospodarowanie wód za 150/200pln(druga kwota zwiększoną o wody górskie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Też się nad Tym zastanawiałem. Tak czy inaczej żeby łowić na wodach OM trzeba składkę opłacić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karoleq007 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Mając opłacony Radom, też wystarczy wykupić dodatkową składkę i będzie można łowić w OM? Tak jest z każdym okręgiem, z którym nie ma porozumienia? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi