explorator73 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Miłego oglądania i aby do wiosny P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 @FISH jak ci sprawuje ta przynęta???napisz coś to sobie parę sztuk na nowy sezon zmajsterkuje.Świetny pomysł ładnie wygląda a ogonek napewno dobrze pracuje.GratulacjeNa mądre miło popatrzeć___________poperowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Też mi się kiedyś zdarzyła żabka. Niestety nie skusiłem na nią żadnego zębacza. Pracowała niezbyt żabio (popperowaty pysk jak u żabki FISH'a jest napewno lepszym rozwiązaniem). Teraz już wiem jak ją udoskonalić. Dzięki FISH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FISH Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zaba pracuje jak poper.Styl pracy zależy od inwencji wędkarza i mamy duże pole manewru od panicznej ucieczki do leniwego spaceru płaza.Trzeba się dopasować do szczupaków.Polecam aby urozmaicić zakres stosowanych przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
explorator73
Miłego oglądania i aby do wiosny
P.
Top użytkownicy dla tego pytania
6
6
5
4
Popularne dni
13 Sty
16