Tiur Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 WitamSzukałem informacji i mało znalazłem a czas mam jutro do południa ogarnąć temat. Potrzebuję banknot 500zł. W jakich bankach były Wam wypłacane? Wiem, że oddziały NBP posiadają na pewno ale nie mam żadnego w pobliżu. Nie zależy mi na takim o numerze kolekjonerskim. Wpadł taki pomysł na pamiątkę dla kolegi a nie wiem gdzie zacząć szukanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Jak na pamiątkę to lepiej poszukaj banknotu o nominale 19 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Jak na pamiątkę to lepiej poszukaj banknotu o nominale 19 złotych.Bardziej pamiatko-prezent, który będzie mógł w razie potrzeby szybko wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) Sądzę, że w bankach powinieneś dostać. A na pamiątkę to lepiej zorganizować woreczek menniczy z monetami. Edytowane 28 Listopada 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 BZWBK teraz Santander w kasie takie 500 dostałem. Myślę ,że w każdym mogą mieć ew. kantor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 ...aa w czym problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 ...sądzę, że w każdym banku wymienią Tobie banknoty na jeden o wskazanym nominale... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Oj . Widziałem nawet tu na jerkbait takich,co za 600 stówek + koszt wysyłki pewnie by Tobie wysłali ten banknot! ;) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Promocja, u mnie 599 z wysyłka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Wbrew pozorom nie jest to taka prosta sprawa. Szczególnie w małej miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 … Marcinie, to było szaleństwo na serie A do C, podpytaj u źródła, podpowiem, Sąsiad… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Mi w Millenium wypłacili, ale na prośbę, akurat mieli. Pewnie można zamówić wypłatę w pięćsetkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Wbrew pozorom nie jest to taka prosta sprawa. Szczególnie w małej miejscowości....sugerujuję wycieczkę do BB... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 ...sugerujuję wycieczkę do BB...Jeśli się nie uda w Żywcu wymienić przed pracą wyskoczę na BB. Dziękuję za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Jak będziesz w lubelskim to daj znać. Mam tego trochę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuka Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Jak byś był w Nowym Sączu to służę pomocą mam tego trochę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Tak jak kolega napisał, bierz 19zł. Niski nakład i pewnie pójdzie jeszcze w górę z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Niski nakład to ma 20 z Długoszem,nie będę oryginalny i lepiej wyglądał by polimer z Piłsudskim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Miasto 25k ludzi. Banków dużo. W jednym (PKO) mili dwa. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Spytaj może w jakimś kantorze wymiany walut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 W PKO BP nie ma problemu z nabyciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 A może namiary na bankomat, który wypluwa takie bilety ?Zdecydowanie wolałabym takie niespodzianki,niż dostac 1000 PLN w 20tkach i 50tkach. Co niestety ale odbywa się w warszawskich bankomatach nagminnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 99% bankomatów nie jest przygotowana na taki banknot, do obrotu detalicznego bardzo rzadko używany nawet w bankach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 99% bankomatów nie jest przygotowana na taki banknot, do obrotu detalicznego bardzo rzadko używany nawet w bankach. Cos w tym jest, bo jak 200 wyskoczy to juz swieto lasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Wbrew pozorom nie jest to taka prosta sprawa. Szczególnie w małej miejscowości. W małej mieścinie to pewnie byłby jeszcze większy problem wydać resztę, kupując np. trójpak Unimila zero 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi