Adamus Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam.Proszę o opinie jeśli ktoś u?źytkuje taki kij, jaki jest faktyczny g?łrny zakres obsługiwanych przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Kłaniam się nisko. Mam nadzieję,że nie jestem zbyt upierdliwy odświeżając temat. Dotykałem w sklepie. Design(funkcjonalność,ergonomia)robią bardziej niż pozytywne wrażenie,Nie mniej jednak pytania Adamusa pozostają nadal aktualne. Tu prośba do bardziej doświadczonych kolegów - podpowiedzcie czy ten kijek tylko tak fajnie wygląda,czy wygląd to lukier na który się o mało co nie nabrałem.(gdybym miał tyle forsy przy sobie pewnie bym go łyknął) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 byłem w posiadaniu tego kijka tylko w wersji cast.wykonanie pierwsza klasa,bardzo krótki dolnik[może tylko w cascie-nie wiem jak spin]cw.deczko zawyżony ja bym mu dał max 45g.bardzo lekki czuły strasznie cięty szybki kijek.jeśli szukasz kija pod sandacza guma,kogut to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi