przemow Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Miałem zamiar wysłać Stradica na serwis,a na giełdzie pokazał się set przekładni z Stella Fj, postanowiłem wrzucić ją do Stradica FL. Mimo tego że z kultury pracy jestem zadowolony. Myślę też wrzucić Carbonowe podkładki hamulca, ale czy jest sens ?Przecież masz carbonowe w tej szpuli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia No i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Udało mi się wyregulować worma, nie pyka. Dzięki za pomoc. PozdrawiamCo pykało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi