slawencio Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Moje pierwsze woblery, ktoś cos o nich napisze?, krytyka wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawencio Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawencio Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Na początek chciałbym zaproponować żebyś wstawił zdjęcia w treść wiadomości nie będzie potrzeby otwierać każdego z osobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawencio Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 ok a jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Edytuj wiadomość i pod polem gdzie wpisujesz treść jest taki napis wstaw obraz w treść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawencio Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dzieki kolego milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Od razu lepiej się ogląda , co do woblerów to podoba mi się ten w kolorach KSP choć za nimi nie przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawencio Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 to znaczy który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ten z tego zdjęcia DSC00466.JPG czarno biało czerwono czarny ciekawie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawencio Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 szczerze, to na zywo wygląda lepiej jesli chodzi o jaego prace to po pojutrze sie dowiem a moze nawet dzis go do wanny wpuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 witam. Fajne wobki ale mam małą uwagę; mianowicie w wobkach na pierwszych zdjęciach ster jest tak jakby za bardzo w poziomie i obawiam sie jak to wpłynie na ich prace.Mogę sie mylić ale z doświadczenia wiem że w tym kształcie woblera takie rozwiązanie jest niekorzystne.Próbuj a na pewno się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawencio Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 dzieki za uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi