Roch Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Wolałbym już milczeć, bo cenię spokój ponad wszystko inne, ale... -cóż: MUS JEST. Łowicka część konwentu przemysko-łowickiego czuje się wywołana do odpowiedzi. Zatem: To, że wobler jest ładny to jeszcze wcale nie oznacza, że jest dobry czy też jest łowny. Jest jeszcze dodatkowy parametr tworzący wartość rynkową produktu, a mianowicie jego powtarzalność. Jest to bardzo ważny paramert tworzący jakość. Można kupić n.p. 5 sztuk jakiegoś modelu i okaże się, że jeden jest łowny, a pozostałe tylko czasami. Takie niedoróbki zdarzają się nawet bardzo dużym producentom, którzy mają podaną masę, długość woblerka, głębokość pracy pływalność kolor i numer katalogowy. Znowu rynek... Thymallusie! Uwierz! Niektórzy tutaj są pasjonatami wędkarstwa, a nie rynku wędkarskiego. Uwierz, proszę, bo to takie potknięcia semantyczne wciąż będą się zdarzały... A po co nam te negatywne emocje? Z poważaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 No własnie, po co nam negatywne emocje? W tej chwili polowa watku poswieconego woblerom pstragowym jest juz poswiecona na tematy zgola odmienne niz te ktore sugeruje tytul Na tym forum panuje taki zwyczaj iz sprawy prywatne zalatwiane sa na priv i mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Rochu, proszę nie baw się w osobę, która ostatnio... odpadła z WCWI... (choć zgadzam się z Tobą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 @Mekamil, masz fantastyczny podpis, wyczuwam kolejnego sympatycznego forumowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Chciałbym oficjalnie poprosić, o nie dodawanie już nic do tego wątku. Mam nadzieję, że wszyscy to uszanują. Każdy niech sam w myślach wyciągnie wnioski. Chciałem tylko pokazać, co dłubię dla siebie. Dołączyłem do tego forum, bo nie zatrzymałem się w miejscu. Wciąż szukam czegoś nowego. Parę miesięcy temu kupiłem pierwszą muchówkę , coś fantastycznego.W tym roku miałem ochotę sprawić sobie zestaw castingowy, ale chwilę się jeszcze zastanowię Jeżeli kiedykolwiek zechcę pokazać na tym forum kolejny swój wobler, pokażę go w innym miejscu, ale najpierw dobrze to przemyślę. Szkoda, że nie każdy potrafi czasem zobaczyć rzeczy takie jakie są, po prostu. Powtarzam to nie raz - Wędkarstwo, to nie tylko łowienie ryb.Pozdrawiam wszystkich Robert Ciarka joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 @jokernic nie pekaj, wobki podobaja sie wirtualnie wielu uzytkownikom i to jest najwazniejsze a jezeli nie chcesz czytac uprzykrzajacych sie wypowiedzi niektorych uzytkownikow, to w kazdym profilu masz funkcje 'ignorowania uzytkownikow', jezeli zrobisz z niej uzytek, to tak jak bys wlaczyl cenzure a teraz czekamy na nastepne fotki, wobki i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 @pit dzieki Ja nie pękam, po prostu zamknąłem tą, chwilami żenującą dyskusję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja tam nie wtrącam sie w wasze dyskusje, nie chciało mi sie czytać tego co tam niektórzy napisali. Zajrzałem do tego tematu aby obejrzeć wobki a nie czytac jakies bzdury... zapytam nawiązując do tematu bo nie mam doświadczenia w rzucaniu takimi maluchami, jakiego sprzętu używacie to takich drobinek?(kijek, żyłka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 o wedkach do przynet pstragowych jest na forum ogolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Dopiero teraz przeczytałem ten wątek, choć nie wszystko. Chciałem tylko napisać że wobki są bardzo fajne, z pomysłem i widać że musza być łowne, @joker tak trzymaj. Sam robię woblery i wiem jak przykre dla Ciebie musiało być czytanie niektórych komentarzy. Mam nadzieję że jeszcze zobaczę Twoje wyroby Dla mnie nie są istotne opisy, ważne czy ryby na to biorą pozdrawiam Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Dziękuję Wujek. Prędzej czy później coś jeszcze pokarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Joker, czekam czekam i nie mogę się już doczekać Pokaż coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Najważniejsze Joker będzie w tych wobkach to, że będą siadały na nie rybki .Sam robie woblery i jak dla mnie nie liczy się wygląd, tylko praca. Moim zdaniem to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 pafek odgrzałeś wątek, naprawdę nie mam czasu na nic nowego, ale kto wie, może wkrótce..., coś kolejnego pokarzę ginel najpierw jest praca/akcja \, a dopiero później staram się by ładnie wyglądały. Mam taką słabość, że lubię zawieszać na końcu żyłki estetyczne przynęty. Więc jak już coś łowi ryby, to czemu na być brzydkie dla ludzkiego oka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi