Dagon Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 W tym roku stawiają na modelarzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Bo w tym sezonie na topie jest kręcenie gablotową Stellą w Ravenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Bo w tym sezonie na topie jest kręcenie gablotową Stellą w Ravenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Czy ktoś mi może do .... wyjaśnić dlaczego w tym roku nie ma tygodnia wędkarskiego w Lidlu ? Człowiek chciałby pokręcić kołowrotkami, poprzebierać torby, pooglądać pudełka a tu dupa! Bojkot Lidla !Zdaje się że chyba już był. Jakoś na początku roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Bo w tym sezonie na topie jest kręcenie gablotową Stellą w Ravenie Potem taka gablotowa ząbkuje, bo ma od kręcenia w sklepie więcej przepracowanych roboczogodzin niż niejeden młynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jak dla mnie jedynym sprzętem wartym zakupu w Lidlu jest torba wędkarska razem z pudełkami, bodajże osiem sztuk ich jest w środku.Popieram Maję - torba 5 lat w użytku , wiosna , lato jesień zima- torba za każdym razem daje radę , a nieżle ją skatowałem przez lata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Nie było w tym roku, przeglądam każdą gazetkę jak baba i nie było, poluje na tą torbę na przynęty właśnie. Była chyba w marcu lub lutym wędka tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Czasem te torby się pojawiają na wyprzedaży .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Lornetek Lidletek za 100 zł, też w tym roku nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 i kicha w tym roku chyba nie będzie sprzętu wędkarskiego w lidlu. Polowałem na tani kręcioł z wolnym biegiem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 jedyna rzecz godna polecenia to torba z pudełkami, naprawdę warto zakupić, ze 3 latka już ją katuje i jest git, w tej cenie naprawdę nic lepszego sie nie kupi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekw72 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 A szykuje się taki tydzień wędkarski niedługo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Całkiem niedługo w pod koniec kwietnia początku maja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik86 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) jedyna rzecz godna polecenia to torba z pudełkami, naprawdę warto zakupić, ze 3 latka już ją katuje i jest git, w tej cenie naprawdę nic lepszego sie nie kupi Podpisuję się rękami i nogami pod tym co kolega @Hubertus napisał Mam 2 szt jedna dźwiga z 10kg sandaczowych szpargałów a druga ma lżej bo sumowe ale obie nie są oszczędzane Kilku kolegów też je ma i złego słowa nie słyszałem Co do kołowrotków z Lidla to raczej odradzam parę razy widziałem uszkodzone kołowrotki ( stopka ułamana itp ) Edytowane 23 Lipca 2015 przez albercik86 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Też polecam torbę. Chętnie kupię następną... Reszta asortymentu wg mnie nie warta ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Yes, Yes, Yes.... http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1058 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 ..jeśli chodzi o zestaw sandacz szczupak to z filmu dowiadujemy się o.. wędce z "wysoko modułowego włókna szklanego"a "pstrągi lubią ruchome przynęty o mocnym spinie"Widziałbym jednego łowcę z YT w tej reklamie zamiast tego modela on by lepiej holował tego ledwo żywego jesiotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Yes, Yes, Yes.... http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1058 Najbardziej praktyczne z punktu widzenia wedkowania to te chodaki na samym dole folderka.Na wedkowanie z lodzi lub pontonu...ciezko o cos lepszego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja cały czas będę polecał torbę.Moja ma już kupę lat, oszczędzać jej nie oszczędzam i dalej wszystko z nią ok.Oczywiście nie jest to torba do spacerów ze spinningiem w reku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Torba to nr 1. Choć na zestawy śledziowe połowiłem na szkierach, śledzi do bólu... ale jak na wodzie 9m jest 6m śledzi to jak tu nie połowić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Torba to nr 1. Choć na zestawy śledziowe połowiłem na szkierach, śledzi do bólu... ale jak na wodzie 9m jest 6m śledzi to jak tu nie połowić?! Toś sie napracował z wypuszczaniem tych śledzi W koncu C&R kazdego z nas obowiązuje Jakieś foto największych okazow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Foty? Wszystkie śledzie zeżarliśmy popijając Polską wódeczką ! podobno śledzie to nie ryby? Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 ehhehe ale chyba ta polska wódeczka musiała być też troszkę przed samym sporządzaniem owych ryb/nieryb ,bo nie wyobrażam sobie żeby ktoś mnie namówił na sprawianie ryb(skrobanie,patroszenie itd.)na trzeźwo..............i pytanie zasadnicze ........w Polsce śledzi nie było w sklepach że Pan żeś jechał do Szwecji je łowić i patroszyć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 ..jeśli chodzi o zestaw sandacz szczupak to z filmu dowiadujemy się o.. wędce z "wysoko modułowego włókna szklanego"a "pstrągi lubią ruchome przynęty o mocnym spinie"Widziałbym jednego łowcę z YT w tej reklamie zamiast tego modela on by lepiej holował tego ledwo żywego jesiotra Na tych filmikach wszystkie ryby są ledwo żywe,ale masz rację,są youtuberzy,którzy by je ożywili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 ehhehe ale chyba ta polska wódeczka musiała być też troszkę przed samym sporządzaniem owych ryb/nieryb ,bo nie wyobrażam sobie żeby ktoś mnie namówił na sprawianie ryb(skrobanie,patroszenie itd.)na trzeźwo..............i pytanie zasadnicze ........w Polsce śledzi nie było w sklepach że Pan żeś jechał do Szwecji je łowić i patroszyć? Być na szkierach wiosną i nie spróbować łowić śledzi (w przerwie pomiędzy "poważnym" łowieniem ) aby je usmażyć na oleju z masełkiem i skonsumować .... ogromny błąd!!!A co do patroszenia-było z tym sporo pieprzenia przez 15 minut ale potem sympatyczny Szwed pokazał nam jak się to robi ... tak samo proste jak ich złowienie (robiłem to pierwszy raz w swoim wędkarskim życiu).Przy takiej populacji śledzia w tym okresie na szkierach i trafieniu w ławicę, potrzeba 30-40 minut na nałowienie tyle aby najadła się cała 8-mio osobowa grupa. Polecam spróbować złowić i poczuć ten smak ... bezcenne Na wodę wypływają Szwedzkie łodzie całymi rodzinami z dziećmi i widać, że robią z tego doskonałą zabawę. Martwi mnie tylko to, że zapewne przetwarzają je potem na słynne "śledzie kiszone" feeeeeee...!!! ochyda!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi