Skocz do zawartości

Penn slammer 260- 40Euro

Zyga102

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pewnie ktoś mnie zgani za nowy wątek ale muszę szybko się dowiedzieć od Was czy warto kupić n?łwka ze sklepu w Niemczech taki kołowrotek za 40Euro. Myślałem troszkę o cię?źszym spinie , drgającej szczyt?łwce (100-150g)rzeka i tak mo?źe na zapas za te pieniądze.

Jeśli mo?źna to poproszę o jakieś szybkie podpowiedzi. A mo?źe nie warto kupować na zapas mimo ?źe tak tanio.

Pozdrawiam :D

Powiem szczerze ?źe cena jest zastanawiająca a z pennami jest r?ł?źnie. Widziałem idealną podr?łbkę penna slamera tylko ze model 360 i tez kupiony w niemczech - co ciekawe por?łwnalismy dwa modele; jeden kupiony w Polsce a drugi w niemczech, niemiecki okazał sie l?źejszy o jakieś siedem albo dziewięc gram ju?ź dokładnie nie pamietam. dodam ze kołowrotki wa?źone były bez nawoju na szpulę. Nie wiem jak pracował ten niemiecki bo został sprzedany.

Panowie,

to jest jeden z lepszych sklep?łw niemieckich w sprzeda?źy art. wedkarskich, tylko mają teraz promocję i sprzedają z 50%rabatem.

Ewentualnie myslałem czy nie doło?źyć i za 140Euro kupić model atlantis 400. Dro?źej ale niby nowocześniej i bardziej wypasiony no i l?źejszy (na 10 ło?źyskach)

slamer 260 n?łwka za 40E to naprawdę super okazja, ale od atlantisa 400 trochę się wielkością r?ł?źni, zastan?łw się do czego ma Ci posłu?źyć, będzie łatwiej wybrać :D

slamer to slamer, wiadomo ?źe mocna maszyna, ale do bardzo cię?źkiego spina jak bym miał fundusze to bym brał tego większego

A czy byłbym idiotą jakbym chciał tego atlantisa 400 wykorzystywać r?łwnie?ź do drgającej.Wiem ?źe ten 400 wyjdzie 2X więcej ale wiecie jak to jest , raz a porzadnie. A ten wiekszy jest i tak l?źejszy od 260 i te?ź jest r?łwnie?ź chyba na słoną wodę a takiego dzisiaj nie mam.Szybsze przeło?źenie itp ale tak naprawdę to blefuję i chciałbym cos na następne lata i cos o szerokim zakresie. Trochę mącę ale chyba chcę 2wjednym, co sie czsem kł?łci ze zdrowym rozsadkiem.