Zyga102 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam, Pewnie ktoś mnie zgani za nowy wątek ale muszę szybko się dowiedzieć od Was czy warto kupić n?łwka ze sklepu w Niemczech taki kołowrotek za 40Euro. Myślałem troszkę o cię?źszym spinie , drgającej szczyt?łwce (100-150g)rzeka i tak mo?źe na zapas za te pieniądze. Jeśli mo?źna to poproszę o jakieś szybkie podpowiedzi. A mo?źe nie warto kupować na zapas mimo ?źe tak tanio.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Bardzo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Powiem szczerze ?źe cena jest zastanawiająca a z pennami jest r?ł?źnie. Widziałem idealną podr?łbkę penna slamera tylko ze model 360 i tez kupiony w niemczech - co ciekawe por?łwnalismy dwa modele; jeden kupiony w Polsce a drugi w niemczech, niemiecki okazał sie l?źejszy o jakieś siedem albo dziewięc gram ju?ź dokładnie nie pamietam. dodam ze kołowrotki wa?źone były bez nawoju na szpulę. Nie wiem jak pracował ten niemiecki bo został sprzedany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja miałem 2 takie same daiwy emblem jedna te?ź wa?źyła ok 7 gram więcej od drugiej,okazało się ?źe była zaszpachlowania r?łwno z brzegami smarem i to był pow?łd tak więc r?ł?źnie to bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Panowie,to jest jeden z lepszych sklep?łw niemieckich w sprzeda?źy art. wedkarskich, tylko mają teraz promocję i sprzedają z 50%rabatem.Ewentualnie myslałem czy nie doło?źyć i za 140Euro kupić model atlantis 400. Dro?źej ale niby nowocześniej i bardziej wypasiony no i l?źejszy (na 10 ło?źyskach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Trochę się zamotałem i nie wiem co czynić.A muszę podjąć szybką decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Te 140-145 Euro za Atlantisa to razem z dostawą. A za Slammera razem z dostawą 50-55Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 slamer 260 n?łwka za 40E to naprawdę super okazja, ale od atlantisa 400 trochę się wielkością r?ł?źni, zastan?łw się do czego ma Ci posłu?źyć, będzie łatwiej wybrać slamer to slamer, wiadomo ?źe mocna maszyna, ale do bardzo cię?źkiego spina jak bym miał fundusze to bym brał tego większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja proponuję wziąśc dwa slamery. zawsze mo?źes spienię?źyc naddatek w sprzęcie.Ale rozumiem Cię i Tw?łj dylemat bo dla mnie atlantis te?ź jest kuszący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 @stoner, 260 do cię?źkiego spina i drgającej szczyt?łwki 100-150g? Zyga http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=231618 & Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A czy byłbym idiotą jakbym chciał tego atlantisa 400 wykorzystywać r?łwnie?ź do drgającej.Wiem ?źe ten 400 wyjdzie 2X więcej ale wiecie jak to jest , raz a porzadnie. A ten wiekszy jest i tak l?źejszy od 260 i te?ź jest r?łwnie?ź chyba na słoną wodę a takiego dzisiaj nie mam.Szybsze przeło?źenie itp ale tak naprawdę to blefuję i chciałbym cos na następne lata i cos o szerokim zakresie. Trochę mącę ale chyba chcę 2wjednym, co sie czsem kł?łci ze zdrowym rozsadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 PaNek czytałem ten watek i jeszcze bardziej mi się miesza we łbie. Tak sobie myślę jak pewnie wiekszość z Was , raz a dobrze bo nie kupuję ciągle nowych sprzęt?łw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Soory, Slammer 200 ju?ź nie aktualny, sprzedali więc zapytam czy warto pokusić się na Atlantisa. Chyba dzisiaj Wam bardzo dokuczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Jeszcze jedno trudne (dla mnie ) pytanie; za te same pieniądze; Daiwa INFINITY Q 2500 CUSTOM Japan czy Atlantis400. Ale zdrowy rozsądek podpowiada mi ?źe to drugie czyli Penn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 a gdzie takie promocje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Te kołowrotki trafiłem na ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi