Robert Crocker Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) Do Batsona RX8 Fasta do 28gr ... ktoś, coś ?Przeznaczenie: Wisła, wobki - bolek,sandacz. Brzeg, łódź. Edytowane 6 Grudnia 2019 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Ale, którego RX8 do 28g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Za mało mam info. Dopytam. O co zapytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Za mało mam info. Dopytam. O co zapytać ?Zapewne o model konkretnego blanku, bo RX8 do 28 no jest kilka.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 XST1085F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 A ten Batson juz niedostepny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) ponoć ... teraz to już jest jakiś nowy blank. ten stary mógł mieć oznaczenie bez F na końcu. Edytowane 6 Grudnia 2019 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Krowi ogon w chińskich klapkach co się nadaje na sandacza jak zwieracz na imadło... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Z tego co pamietam, to XST1085F to był mocniejszy blank niż 28g. Uncjówka to byłby model z 4 na końcu, a nie z 5 (czyli 1084F), choć mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 2,75 do 28g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 1085 jest do 28 g,1084 był do 21 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 A to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Miałem XST1144F i to była uncjówka 290cm. Stad, zgodnie ze schematem, myślałem ze w krótszym modelu jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Nie tak dawno był na forum taki blank, z końcówka F? Wisiał chwile na OLX a później trafił na gielde JB.Ze Stalowej Woli go ktoś sprzedawał, za 450 pln czy 500 jak dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Krowi ogon w chińskich klapkach co się nadaje na sandacza jak zwieracz na imadło...Pokazałem Ci ile zostało wyjętych tym kijem sandaczy. Grubych ryb po 90 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Leszczynowym jeszcze więcej wyjęto co nie oznacza, że jest to dobre narzędzie. Niemniej, każdy ma prawo kupić sobie co chce, nie doradzam na siłę. Good luck. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Co tam miałeś dla mnie ciekawego ? Pisz to innym też się info może przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Dobry kij, którym można skutecznie łączyć łowienie boleni i sandaczy to taki, gdzie użyty wysoki moduł nie powoduje kołkowatości blanku, zachowuje szybkość, sztywność ale potrafi głębiej pracować pod rybą...Ścisła czołówka w takim nietypowym zestawieniu to nowozelandzka seria Blue Rapid Composite Developments, szczególnie modele 10' 1oz lub lżej 9' 3/4oz a nawet 8'3' 3/5oz. Top one to wyroby Restaffine. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Dodam od siebie XLS Composite Developments 12 lb/21 g 8'6" tak nieco lżej i z Fishing Art Vegter Boron Nano 15/16 lb nieco ciężej . Moduły maty ca 57/58 mln ten drugi z boronem u mnie 8'3" 16 lb.Tak jak Kolega wyżej napisał szybkie blanki , czucie na wysokim poziomie i progresywne takie głębsze ugięcie ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Mój najlepszy kij sandaczowy, to spinning wykonany na japońskim blanku o ugięciu regular - Restaffine Monster Boron 83M 2,5m 7-30g.Na nie tak całkiem Martwej Wiśle, do połowu z brzegu dla mnie ideał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Mój najlepszy kij sandaczowy, to spinning wykonany na japońskim blanku o ugięciu regular - Restaffine Monster Boron 83M 2,5m 7-30g.Na nie tak całkiem Martwej Wiśle, do połowu z brzegu dla mnie ideał.Piękna szpada. Widziałem. Z bliska. Niestety nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Mój najlepszy kij sandaczowy, to spinning wykonany na japońskim blanku o ugięciu regular - Restaffine Monster Boron 83M 2,5m 7-30g.Na nie tak całkiem Martwej Wiśle, do połowu z brzegu dla mnie ideał. Mietku o tym blanku mówisz ?Mój ci on.Potwierdzam, nic lepszego póki co nie wynaleziono, boron ponad wszystko .Wykonanie Krzysiek Zieliński na najlepszych komponentach jakie wówczas były dostępne. Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Mój też uzbrojony u Krzyśka Zielińskiego, w przelotki Fuji Torzite w systemie KR.Opatentowany przez Restaffine uchwyt kołowrotka z insertem drewnianym.I korek jakości, o której dziś można już tylko pomarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Mój też uzbrojony u Krzyśka Zielińskiego, w przelotki Fuji Torzite w systemie KR.Opatentowany przez Restaffine uchwyt kołowrotka z insertem drewnianym.I korek jakości, o której dziś można już tylko pomarzyć.Mnie ten uchwyt Restaffine nie przekonał.Korek super, to fakt.Mój na fuji sicach.Kijek petarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 A jak do Restaffine'ów mają się boronowe Vegtery polskiej produkcji? W Warszawie będąc, mam lekki problem z porównaniem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 A jak do Restaffine'ów mają się boronowe Vegtery polskiej produkcji? W Warszawie będąc, mam lekki problem z porównaniem ... Nie porównam bo tych z Krakowa w ręku nie miałem. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi