Mr. Maciek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Panowie tylko mnie straszcie że ten kij jest do pilkerów hehe Słyszałem że ma dużą moc ale żeby aż tak. @Pitt mam zamiar nim rzucać najmniej Slider 12 i Jack a max. Fatso 14S. Jaką ma moc ten kij??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 przeciez jest napisane: 50 lb - 3 OZ przy 100 gramach lowienie zaczyna sprawiac przyjemnosc ja zaczynam nim lowic od fatso 14 i bulldawga shallow, albo cobba 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 mnie interesuje taka konfiguracja. jeden kawałek,długość 6 do 6,3 stopy, możliwość obsługi przynęt od 35 do 110 gramów. macie jakieś ciekawe pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witam,odgrzewam wątek, aby zakończyć go optymistycznym akcentem. Dziękuję wszystkim za opinie. W praktyce oznacza to: dziękuję Remkowi oraz tym, którzy się z nim zgodzili (czyli chyba wszystkim...). Marzenia można czasami spełniać - mephisto przyleciał . Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Witam,odgrzewam wątek, aby zakończyć go optymistycznym akcentem. Dziękuję wszystkim za opinie. W praktyce oznacza to: dziękuję Remkowi oraz tym, którzy się z nim zgodzili (czyli chyba wszystkim...). Marzenia można czasami spełniać - mephisto przyleciał . Pozdrawiam, No i ??? Opinie! Bo na razie tu i tam rozpisują się ludzie, że zwariowałem, a megabass to tylko fajne naklejki. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Remku, naklejki też są fajne . Moje pierwsze wrażenie po wzięciu wędki do ręki: moc. Ale jednocześnie pewna, jak by to powiedzieć, zwiewna lekkość. Zaskakująca i paradoksalna koniunkcja. O fantastycznym dopracowaniu szczegółów nie ma co mówić, bo w przypadku japońskich wyrobów z tej półki to oczywistość. O jednym wszakże wspomnę: spojrzenie z bliska na kolory i strukturę blanku może przyprawić o zawrót głowy. Bardzo mi się podoba pomysł SlantBridge. Niestety, nie miałem warunków, żeby porzucać, ale nawet na podstawie wymachów na sucho można zorientować się, że będzie to wielka frajda. Oczywiście to są tylko pierwsze wrażenia organoleptyczne i nic nie mówią o walorach użytkowych, ale na takowe nie miałem jeszcze szans. Jedno, co mnie zaskoczyło, to kolor pokrowca. Jak coś ma w nazwie destroyer i mephisto, to nie spodziewasz się skojarzeń z kolorem liliowym... Nie wiem, czy to tylko moja przypadłość, czy Wy tak samo odbieracie pierwszy kontakt z jakimś nowym kijem. Mianowicie gdy wezmę taką, nieznaną wędkę do ręki, od razu wiem czy ją polubię, czy nie. W tym przypadku żadnych wątpliwości nie miałem .Pozdrawiam,chory na mefistofilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Cześć,Kolory papieskie to powiązanie z nazwą Mephisto , a tak poważnie mówiąc wędki z różnych serii pakowane są w pokrowce o różnych odcieniach purpury PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Zupełnie jak mój dragon perch Muszę pojechać na jakiś zlot żeby takim kijkiem pomachać.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 witam!a gdzie takiego Mephisto można nabyć?czy mogę prosić o link?pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 www.megabassusa.comwww.plat.co.jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 dzięki! ostatnie pytanie - czy ta wędka to jednoskład?pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 dzięki serdeczne!pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Zamierzasz sobie sprawić??Jak się okaże że premiera nie wysyłają to może i ja pomyślę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Zamierzasz sobie sprawić??Jak się okaże że premiera nie wysyłają to może i ja pomyślę?? Nie myśl za dużo Zapożycz się, zbieraj makulaturę, rób wszystko by mieć tą wędkę - warto, jeśli ktoś lubi ofensywnie łowić szczupaki. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Nie rób mi tego, już spłacam jeden kredyt wędkarski Zobacze co wyjdzie z zamówienia w stanach, czy kupi go Krzysiek, a jak nie to może trafi się szansa na zlocie?? A później.......... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Nie rób mi tego, już spłacam jeden kredyt wędkarski Zobacze co wyjdzie z zamówienia w stanach, czy kupi go Krzysiek, a jak nie to może trafi się szansa na zlocie?? A później.......... <_< Na zlocie (pstrągowym) nie będzie takiej możliwości. Zabieram tylko wędki pstrągowe a ta do tych się nie zalicza. A z tym kredytem to ... raz się żyje szkoda by było nie poczuć mocy mephisto PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 zamówienie wysłane i potwierdzone...mam nadzieje że się nie zawiodę na tym kiju pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 zamówienie wysłane i potwierdzone...mam nadzieje że się nie zawiodę na tym kiju pozdrawiam! No to może tu będzie okazja obślinić Mógłbyś podesłac link do tego kija - patrzyłem na megabassusa i nie mogłem go znaleźć. Ile eciów peciów z transportejszynem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 A jak by przypadkiem nie leżał ten kijek, to wiesz gdzie dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 zamówienie wysłane i potwierdzone...mam nadzieje że się nie zawiodę na tym kiju pozdrawiam! No to może tu będzie okazja obślinić Mógłbyś podesłac link do tego kija - patrzyłem na megabassusa i nie mogłem go znaleźć. Ile eciów peciów z transportejszynem?? wlasnie tez sie zastanawiam, ale z czystej ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 witam! http://www.plat.co.jp/english/bass/megabass/rod/Orochi_huge/ top.htmpowyżej link do wędy a cena?dżentelmeni nie mówią o pieniądzach... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 zamówienie wysłane i potwierdzone...mam nadzieje że się nie zawiodę na tym kiju pozdrawiam! Nie zawiedziesz się .. jestem tego pewien. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Kurde, a ja tylko na chwilę odgrzałem wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Ja sie nie zawiodlem. Moj Mephisto przylecial juz jakis czas temu Razem z Calcutta 201 DC stanowi na prawde super zestaw. Terza czekam na Batsona RX8+ do 35 gr- zbrojonego na rezonansie.Moge powiedziec ze bedzie dosc ciekawy Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi