mifek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 hehehe widze ze koledzy powolutku siegaja po coraz dluższe kijki <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 @Remku a ten Twój mephisto to ile kosztuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 @Remku a ten Twój mephisto to ile kosztuje ??? Takich informacji nie udzielam , ale nie mój - nie jestem sam. Na tym forum są już 4 takie wędki PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Czy tylko mnie te kije rażą swoją jarmarczną estetyką (jednoczesne użycie złota i srebra) ?? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Czy tylko mnie te kije rażą swoją jarmarczną estetyką (jednoczesne użycie złota i srebra) ?? <_< cześć zewuNie. Nie tylko Ciebie pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Czy tylko mnie te kije rażą swoją jarmarczną estetyką (jednoczesne użycie złota i srebra) ?? <_< cześć zewuNie. Nie tylko Ciebie pozd JW Wlasnie jeszcze raz spojrzalem na mojego Mephisto- odpowiedz brzmi- NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 No to żeś się teraz naraził. Z grzywy w kły za profanacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Czy tylko mnie te kije rażą swoją jarmarczną estetyką (jednoczesne użycie złota i srebra) ?? <_< Są PIĘKNE PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 No i dupa, tym razem japońska i nie z Radomia, mefisto niedostępne przez najbliższe dwa miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Nie tylko Mephisto. Probowalem zamowic dla kumpla Jabberwocka i to samo. Produkcja rusza w sierpniu :( Trzeba czekac . Michal Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Boże ten kijek wyglada jak terminator i ta stalowa czesc- XXII wiek sie klania- ja sie ciesze ze bede miec sant krua a Wy bladzicie w chmurach z Mefisto i z Indyjska Kalkuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi