esox81 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Mam taki ekran nie mogę dodawać zdjęć na forum i nie wiem dlaczego info dla moderatorów i administratora pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psd27 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 A trzeba z tego powodu aż wątek zakładać, zamiast napisać na priv do któregoś z adminów, skoro „to info dla modow i adminów”? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krab Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Kliknij pełna wersja i po temacie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Tak trzeba jestem w kontakcie z moderatorem i Remkiem i tylko tu mogłem wkleić zdjęcie z zrzutu ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psd27 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Tak trzeba jestem w kontakcie z moderatorem i Remkiem i tylko tu mogłem wkleić zdjęcie z zrzutu ekranuA to sorry Kolego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Braco Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Wogole to dodawanie zdjec to jest jakis dramat. Dlaczego ta aplikacja do wrzucania zdjec pogarsza jakosc nawet juz bardzo malych obrazow?Nie moge dojsc do ladu zeby wrzucic foto wazace np 200kb i w miare wygladajace, bo forum mi i tak obnizy jego jakosc 10krotnie.Poza tym max 2mb zalacznika to nie na nasze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Możesz skorzystać z tych porad, da radę wstawić zdjęcia które nieźle wyglądają http://jerkbait.pl/topic/72946-wstawianie-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/page-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
esox81
Mam taki ekran nie mogę dodawać zdjęć na forum i nie wiem dlaczego info dla moderatorów i administratora pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi