Mirosław Pieślak Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Koleżanki i koledzy, właśnie do sklepów i prenumeratorów trafiła Sztuka Łowienia nr 57.Tym numerem zamknęliśmy dziesiąty rok obecności tego muchowego magazynu na rynku.Tematem wiodącym aktualnego numeru jest wiązanie sztucznych much, więc myślę, że Szkółkowicze (i nie tylko) znajdą tam coś dla siebie. Zapraszam do lektury i prenumeraty magazynu.A co w numerze opowie Wam naczelny, Igor Glinda: https://www.youtube.com/watch?v=hSc3wg9djEc 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zatoki Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Witam. Z ciekawości zerknąłem (w empiku) na zawartość i wizuanie tak sobie. Zakupię w nadziei, że mnie zainteresuje. Mam nadzieję, że jakieś składki step by step do segregatora będą promowane, ale to już tylko tak w życzeniach noworocznych. Może ktoś, kto prenuneruje i jest stałym czytelnikiem coś od siebie doda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Kiedy kalendarz sztuki łowienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi